Granli flua er jaggu innpåsliten.

Det må innrømmes at jeg var litt sigen etter turen til Elverum idag, du veit, tur nr 2 🙈 Så jeg tenkte jo det at en liten halvtime på sofaen var innafor før jeg satte meg på Harley’n.

Slik blei det jo ikke. 

Neida, her var det besøk, av ei lita flue! Den var den jo plakat umulig å få livet av!!! Så det ble i ingen pause på sofaen. Så det var like godt bare å sette seg på Harley’n og reise en tur på Krakken.

Nå er det kvelden og kroken på døra. I morra venter ei ny uke på jobb, best å legge seg litt på lading nå og være klar. Men først skal det inn litt kveldsmat og resten av filmen jeg startet på i går skal ses ferdig, om jeg nå da ikke blir som i går…

En annen lien ting kom også veltende over meg i dag, tida går fort og jeg bør vel begynne å tenke litt på pakking 😉

Fortsatt fin kveld. 

Klarte meg bra på dag 1.

Det ble en andre tur til Jakt og Fiske dagene idag. Som i går ble denne turen også en god og varm tur, men litt lettere idag enn i går. I går tok jeg Harley’n opp, det ble en veldig varm tur ned ned igjen. Hadde jeg tenkt meg om så hadde jeg tatt ei tynnere jakke med meg, men nei da, det ble skinnjakka.

Litt lettere var det å sette seg i bilen på turen hjem idag, der var det 20 grader i bilen mens det var 30 på utsida. 

Men så klarte jeg meg bedre i går enn i dag, idag gikk jeg på en liten smell på 2000kr.

Det var på tide å bytte ut jakka fra JULA, ei jakke jeg har hatt i mange år nå. Den har gjort jobben sin både her hjemme og på fjellet. Nå var det på tide å se etter noe nytt. Og det fant jeg idag.

Pinewood jakka var satt ned fra 3300kr til 1999kr og da tenkte jeg at den vil jeg ha. 

Det gjør vondt da du står i kassa og skal betale, men jeg veit at jeg kom til å angre midt oppe på fjellet i 20m/s vind, snødrev og -15’C om jeg ikke hadde tatt den med. Så slik ble det på dag 2.

Nå viser gradestokken 34’C i solveggen, sjøl om det er lett overskyet. Må vel bare fylle Ultra’n og komme seg ut snart 😁

Og her har vi svaret.

Altså, ifølge detta skiltet jeg kom over på Jakt og Fiske dagene på Elverum, så er altså øl så godt at det er gøy å pisse. Nå veit jeg ikke om det blir mer moro å pisse av å drikke øl, men jeg veit det at man blir mer og mer lattermild jo flere øl man drikker.

Og joda, når jeg tenker etter så er det ikke fritt for at man står og filosoferer og smiler litt for seg sjøl når ølen har gått gjennom systemet og du må bak en busk å pisse…jo det er kanskje sant, at det blir mer moro å pisse når man har drikki øl 😂

Legge seg mellom skogens trær.

Det er faktisk veldig godt, å legge seg i ei hengekøye i mellom skogens høye trestammer.

Så hvorfor gjør man ikke detta mer? 

En tur på byen, en tur på restaurant, jo så klart det er moro det også. Men hva med en tur til skogs, med sekken pakke full av god mat, ikke noe ekstravagant flott opplegg, enkel mat kan også være veldig god, bare noe du liker å spise. Så litt godt drikke, litt chips og godis.

Tenk så fint det er å sitte der i tussmørket og prate, dele historier, se hvordan sola og lyset forsvinner, til bare månen er igjen og lyser opp mellom buskene. Det er sjelero, nesten, men bare nesten, som å sitte på Harley’n 👌

Det er ikke alltid like lett å bevege seg fra et sted til et annet i mørket når man ikke er kjent… -følg månen, sa jeg 😂 

Når myggnettingen er godt lukket rundt køya er det bare å lukke øya og nyte skogens sus og ro. 

Kveldsbad og morgenbad. 

Det er jo ikke dumt å våkne i dette miljøet 😉 

Lag en fin dag. Her går ferden til Jakt og Fiske dagene i Elverum.

Aldri igjen!

Det er greit, ja det har vært ferie, men pokker altså! 

Hvorfor har vi latt formen falle så jævlig på 4-5 uker? Men det er greit, aldri igjen. Ferie eller fri, nå skal formen opp igjen!

Turen til Granli Varden var  tøff idag. Målet var ganske greit å komme i gang igjen. Og det gjorde vi, vi nådde toppen. Jeg sa ingenting på forhånd. Jeg hadde tenkt som så at om vi når opp på 30 minutter så skal vi være fornøyd, vi klarte det på 31 minutter…vi er fornøyd. Ikke en gang til skal vi la formen falle slik igjen.

Nå skal nytt krutt brennes at kroppen tennes💪🏻

Så var det over for denne gangen.

Det var litt trist å stå opp i dag og vite det at det var siste feriedagen. Det har vært fire uker med masse fart og aktiviteter. Det har vært motorsykkelturer og gåturer.

Været har vært ganske bra også, faktisk, bortsett fra at temperaturen kunne vært litt varmere, kvelda er ikke direkte midle. Men jeg prøver å ha den innstillinga at en hver dag det ikke regner får være en bra dag. Så det har vel vært en ganske grei værmessig ferie også.

Idag ble det en lokal tur med klubben vår. Fire sykler gjorde en tur på 27 mil idag. Vi kjørte gjennom Charlottenberg, Gressmark, Sunne og til DINER 45.

Som vanlig avsluttet vi på Krakken.

Nå skal jeg prøve å lande litt og gjøre meg klar til et nytt år. En oppsummering av sommeren får bli en annen kveld.

Lag en fin kveld. 

 

Det var en ting jeg måtte gjøre før jeg kunne gå inn, det er ikke bare å komme hjem etter en slik dag og skru av helt 😉 

Kan jeg få en liten en?

Det var det jeg spurte om når jeg sto i disken, men det var ingenting som het en liten en. Mellomstor var den minste, og den var ikke liten! Da middagstallerken ikke er stor nok, da er ihvertfall medium’n stor nok 😉

 

Latter, snappe kommentarer og brede smil.

Slik skal det være, masse latter og kjappe kommentarer mellom folk, det skaper god stemning. Og stemning var det ikke mangel på på denna gjengen 👍

Maskinene ses godt på veien.

Det synes godt når vi kommer på veien. Jeg trur vi ble et følge på 9 sykler idag. Det er tohjulinger av mange slag her, ikke bare Harley’er. Det som er litt ekstra morsomt er at det er med en Cam-Am også 👍Slikt vekker oppsikt.

Takk for en kjempefin tur i kveld. Vi får håpe helga holder seg slik som idag, sol og godt vær. På mandag starter hverdagen igjen og da er det kun helgene som gir slike muligheter. MEEEN det er fortsatt bare lørdag i morra, så søndag. Det skal utnyttes på best mulig måte.

God kveld 😉

 

Når du strekker strikken for langt.

Når jeg kjøpte Ultra’n fikk jeg beskjed om at bremsene måtte skiftes, det sa jeg var greit og jeg fikk tilsendt nye skiver fra forhandler. Så har jeg kjørt litt føre jeg fikk tid til, eller rota meg til å få tak i bremseklosser, det var den turen på 51 mil veit du 😁

Alt går så lenge det går. 

Så har nå Ultra’n og jeg hatt noen veldig fine turer i sommer. Det skulle gjerne vært mer, men vi vil jo alle ha mer av det som er moro. Men nå vart det litt ugreie lyder fra bremsene foran, det var på tide å gi seg mens leken var god.

Men i går lånte jeg verkstedet til Roger’n, da gikk det ikke lenge føre jeg hadde nye skiver og klosser på Ultra’n. Så nå har’n nye oljer, primær, gir og motor oljer og er klar for tur. I dag er det Jessheim som skal få besøk av Ultra’n.

Lag en fin dag 😉