En om dagen, minst.

Fem om dagen, det er ikke alltid mulig, men en om dagen bør man få til.

Og det fikk vi til i dag, en tur på Bumblebee. En liten luftetur med tilhengeren etter. Nå har vi sett at alt virker som det skal. Klare for tur, den første turen blir til Trollstigen. Det gleder vi oss veldig til.

Søndagen, og helga, har vært veldig bra her inne på skogen. I morra står ei ny uke og venter vår ankomst. Best å legge seg på lading.

Et umulig oppdrag.

Halvparten kom idag.

Det er ikke helt fritt for at vi ser noe film her i huset.

Idag ankom ikke bare ett, men to umulige oppdrag. Vi snakker om Mission Impossible Rouge Nation og Fallout, sammen med en hel bunke andre filmer, eller halvparten av den bunken vi har bestilt.

Det verste er at i denne bunken, eller var det den andre halvparten, så er det tre filmer med femti nyanser med grått 😂. Ja Fifty shades of grey er med i bestillingen. Vi får se what the fuss is all about når vi har sett de filmene, jeg har ikke store forhåpninger om en stor filmopplevelse 😑

Vi er i gang med Mission Impossible, de har aldri skuffa. Detta blir en bra kveld 👍🏻

Rednecks på sydentur.

Vi har fulgt denne gjengen gjennom alle programmene og sett mye rart. Latteren har sittet løst mange ganger, men idag tok det helt av, mulig jeg er sliten. Men da alle begynte å teipe og stripse sammen sengene når de kom på rommet, da kom en aldri så liten latterkrampe. Det blir interessant å følge dem fremover, nå som dem har fått tak i hjemmebrent.

Sa jeg striskjorte og havrelefse?

Denne striskjorte ble ikke så ille.

Kan ikke klage på denne middagen. Det var rett og slett direkte godt.

Hengerlass nr 2 er levert gjenvinninga i efta, etter at vi fikk satt på sommerhjul på Priusen. Vi må nok gjøre den turen til gjenvinninga  en rekke ganger før vi er klare, men vi må stå på for planen er å få opp en garasje snart.

Her går det i Walking Dead sesong 9.

En helt fantastisk Påske i 2019.

Det kunne ikke blitt bedre.

Været har vært helt fantastisk i hele Påsken. Vi har vært hjemme, noen små turer har det blitt. Shopping i Charlottenberg, en liten sving med atv’n og faktisk hele 4 turer med Goldwingen, en litt lengre tur rundt om Elverum og små lokale turer her omkring.

Og været ja, jeg har faktisk måtte ty til solkrem, jeg smør meg ikke så sant det ikke svir, idag måtte jeg krype til korset.

Avslutning på noen helt suverene Påskedager startet med en liten frokost ute på krakken føre det ble omlegging til sommerhjul på V70’n og Corsa’n til Silje.

Etter hjulskiftet på tre biler ble det en liten tur på Goldwingen og softis på Circle K og Krakken.

 

Nå er det atter på tide og finne senga, stille klokka å se frem til ei ny uke. Den er kort, første dag denne uka blir jo tirsdag.

Påsken er over og ei ny uke står for døren, lag en fin start på den nye uka.

 

Kylling til Påske?

 

 

Kylling til Påske, nei det ble ikke kylling her. Vi dro på litt og klemte til med kalkun.

Ingen tur på Goldwingen idag, og da blir jeg litt rastlaus i kroppen veit du, når sola skinner så fint på himmelen. Men det ble da noen kilometer på Shrek, det lindret litt.

En super dag er på vei inn i sin kveldsmodus. Kvelden er ung, nyt den godt.

Let’s Ride.

Mc Turer Kongsvinger.

Vi fikk ikke før tenkt tanken og snakket så vidt det var om ei reiserute før det dukka opp ei melding på Facebook gruppa Mc Turer Kongsvinger. Det var flere som hadde kikket opp på himmelen og tenkt dette var en fin dag for en mc tur.

Og før vi var hjemme igjen hadde vi 22 mil på trippen, en softis i magen. Da jeg fylte opp tanken etter turen fikk jeg på 10.70liter.

Dette var årets første litt lengre tur. Vi håper det blir mange av disse turene.