Kvitteringer er som en gammel minnebok?

Ja det vil jeg påstå. Se gjennom kvitteringene fra sommerens ferie og turer, du vil nok få opp minner fra fjern og nær fra det du har opplevd gjennom sommeren.

Jeg så ihvertfall gjennom mine kvitteringer med et lengselsfullt blikk ☺.

#blogg #sommer #ferie #kvitteringer #minner

Men det viste seg at det var noe helt annet enn et kumlokk den lyden kom fra. 

Lørdag og beising, en liten tur til Vinger og prøvetur på Harley Davidson. 

Jo det var planer her. Men første måtte vi en tur til Vinger, vi trengte ny malekost. 

I det vi kjører over et kumlokk sier det boooiiing under bilen, frua lurer på hva det var for noe. Jeg sier at det er sikkert bare var kumlokket som laget den lyden. Men da vi svinger inn på Moter får jeg en rar kjafselyd fra den ene hjulet. 

Og der var skiten, en gammel rusten skrue rett i dekket. Så rett og fint satt den så man skulle jo tru at den var skrudd dit. 

Nå var det om å gjøre å finne et dekkverksted som var åpent. Det fant vi hos Digerud Dekkservice AS i Gaupevegen 8.

Rustne gamle skruer. Denne har vært ute ei stund, hvor kommer den fra, hvor har den vært? Det kan man jo lure på, hvilken reise har denne skruen hatt før den så perfekt havnet i mitt venstre bakhjul. 

Men over til noe mer gledelig. 

To ganger har jeg måtte levere inn min FITBIT BLAZE klokke til POWER. Første gangen fikk jeg tilbake en ny FITBIT BLAZE, altså maken til den modellen jeg hadde. Den andre gangen jeg måtte levere inn klokka var det ikke flere BLAZE å få tak i, det er en utgående modell. Jeg fikk beskjed om at jeg ikke behøvde å velge FITBIT, men en annen klokke. Ettersom FITBIT hadde sviktet to ganger på kort tid ville jeg gå bort fra den og velge noe annet. Prismellomlegget måtte jeg jo selvfølgelig ut med. 

Valget falt da på Samsung G3 Classic. Siden jeg har Samsung mobil falt valget på et nytt Samsung produkt. Denne klokka er like “avansert” som mobilen er i seg sjøl, her er det mange muligheter og stort bruksområdet. Det blir spennende og utforske og sette seg inn i den. 

Og takk til hyggelig betjening som kom med god løsning på POWER. 

Lørdagen ble innholdsrik med punktering, ny smartklokke og beising. Gavelveggen fikk en runde nr to i går, vi må ikke glemme plenklippinga, regnet sørget for at vi måtte frem med ryddesag og klipper. 

Kvelden avsluttet vi med litt godt i glasset og god mat. Vi gikk på ei lita latterkrampe etter noen glass. Slitne etter en bra dag gjorde vel sitt til at et par glass vin løsnet på lattermuskelen. 

Lørdagen fikk et variert innhold. Nå sitter vi her litt uti søndagen og ser på tv. Været har bestemt at vi skal få en regndag, det vil si at jeg skal prøve å skru ned tempoet i kroppen, og hue, det lar seg nok ikke gjøre, men jeg kan jo si at jeg skal prøve. 

 

La en fin søndag, regn eller sol, du bestemmer. 

 

#blogg #samsung #prius #digeruddekkservice #punktering #smartklokke #samsungg3 #mat #vin #lørdag 

Ja var dette en tilfeldighet? Ja det var nok det. Ettersom dette var første helga vi var helt alene, forrige helg velger vi å glemme da vi var uten strøm i 57 timer, så denne helga får gå inn i historien som vår første alenehelg. 

Men hvor er tilfeldigheten? 

Jo den tilfeldigheten og fellesnevneren er VOLVO. Vi bestemte oss for å ta en liten tur ut på lørdag kveld, en liten tur på RAGGEN 🙂 Nå var vi ganske ensomme på RAGGEN vår, med Pusur i bakvinduet, Et par runder kjørte vi i gata, med kattungen i buret i baksetet. 

Det var da frua kom til å nevne at nå var det mange år sida vi hadde ragget i gatene med Volvo. Og det var det, vi tenker ikke på HVOR mange år det er sida, men nå var vi her igjen, i en Volvo ute og ragget. Oppgradert har vi blitt da, fra pappas 245 B23 med elektronisk 5’gir, ingen dårlig maskin, men nå hadde vi V70 med automat, 2.0turbo og 180hk. Ja det var ingen dårlig oppgradering det. 0.95L (priusen hadde vel klart seg med 0,35L) brukte V70 på RAGGEN vår. 

Jaja det var nå moro at frua tok frem et slikt fint gammelt minne. 

Middagen lager vi best hjemme. Her smakte det godt med svin, salat, maiskolbe og fløtegratinerte poteter. 

Luna har telt, seng, tepper og hele sofaen å ligge i, men bollen på bordet blir ofte valgt fremfor alle bekvemmelighetene. 

Gavelveggen fikk seg en runde idag. Det som er grønt skal bli hvitt, også hvitt rundt vinduene. 

Mens frua mekker middag prøver å jeg å få sanger og tekst inn i knollen til september. 

Jo da, det bli ikke så dumt detta heller. 

Og der var helga over. Vi er klare for ei ny uke. Her blir det beising, etter jobb, og forberedelser til høstens store happening – Majestetsforbrytelsen. 

Lag en fortsatt fin kveld. 

 

#blogg #volvo #v70 #beise #hus #mat #middag 

Så ille er det ikke. Men det var ikke før Luna kom at Rambo kom mer  inn i huset. Han har liksom holdt seg ute hele tida, inn en tur for å spise litt og så rett ut igjen. Nå tar han seg enn god hvilestund inne, leker litt med Luna, før han vil ut igjen.

Det var nå morsomt at Rambo søker seg litt inn igjen. En god musefanger må ta seg en pust i bakken.

#blogg #katt #skipskatt

For en tre fire dager siden bestilte vi billettene våre til Kongsvingers store begivenhet denne høsten, kanskje det største som skjer i løpet av hele høsten. Bortsett fra elgjakta da, den er det vel ingenting som overgår, for de som jakter da selfølgelig. 

Jeg snakker selvfølgelig om datoene fra den 19.september til 23.september og Festningsspillet. 

Vil vil gjerne seg nettopp deg på PREMIEREN. 

Gå på Ticketmaster via denne linken -TICKETMASTER- og sikre deg billetter til MAJESTETSFORBRYTELSEN. 

Major Stabell og alle de andre som deltar i høstens forestilling står på og øver for å gi dere en flott forestilling. Stedet er Kongsvinger Festning, forbrytelsen er Majestetisk og det skjer den 19.-23.september. 

Vi ses. 

 

#blogg #kongsvinger #festning #festingspillet #majestetsforbrytelsen #september #ticketmaster #kongsvingeramatørteater #kongsvingerblandakor