"Kan de være så vennlig å fikse den lydpotten" sier skuespiller Winter til Portier Poppe i filmen Fjols til Fjells. Og han forsikrer skuespilleren og hotellgjesten at han skal videreformidle denne beskjeden til garasjemannen. Dog etter noen runder hvor han har fått avklart at det er lydpotten til bilen det er snakk om, ikke potten.

Jeg skulle også ta en titt på lydpotten til Harley'en idag. Men jeg skulle nå også ønsket at jeg hadde hatt en garasjemann å henvende meg til. Er det ikke rart at når man skal ha opp skruer så sitter alltid en fast. Det sitter tre skruer på hvert av anleggene. Selvfølgelig må en skrue på hver av dem sitte fast 😡.

Det ble fram med drill og borr. Da skruen endelig var borte satt hele innmaten bom fast. Dette gadd jeg ikke mer på en ellers så fin søndag så jeg sprayet hele greia med rustløser og får ta det igjen en annen dag.

Hyggeligere var det å få servert hjemmelaget gryterett på BM. Den satt ikke fast og smakte heller ikke av rustløser, noe hele jeg gjorde når jeg kranglet med den hersens lydpotten.

Jeg fikk også med meg gryte hjem, lurer på om jeg må ta med resten på jobb i morra. Klarer ikke spise opp dette alene.

Lag dere en fin søndags kveld.

#blogg #gryte #søndag #mat

Noen ganger er det raskest å kjøre den lange veien. Som i dag når KIL spilte hjemmekamp mot Sandefjord, da burde jeg kjørt om øvrelangelandsvei…men nei da, havna midt i køen med alle som hadde vært på kampen.

Det får så gå. Og GRATTIS til KIL som vant 2-1. Ser lite fotball, men har en veldig fin app med alle resultatene på. Fint med app'er til alt.

#blogg #kø #fotball #kil

Da lyset begynte å blinke og kortet krølla seg, ja da var det på tide å gi seg, putte henda i lommen og gjøre rett rett. 

Slik kan det gå når man er førstegangs reisende til Ullared. 

44 mil og sånn cirka rundt en 6 timer i bilen, så var vi framme ved det som skal være noe av det største en shopper kan oppleve…skal vi ta i betraktning de vi ser på tv fra nettopp – ULLARED. 


Vel fremme ved Gekåsbyen var det bare å få pakket ut bilen og komme seg inn på Gekås. Planen var å få en liten oversikt føre vi gjorde shoppingturen for alvor. Det ble fort natta på en sliten sjåfør denne kvelden. 

Lørdag morgen ringte alarmen kl 0700 og jeg ble fort minnet på at dette ikke var en ferietur. Det var bare å få i seg en blings og hive seg i bilen. Nå var jeg mest redd for at det skulle være timesvis lang kø for å komme inn, man har jo sett på tv. Men det var ikke så mye som ei vogn foran oss og vi trampet rolig og samlet inn. Godt at jeg denne dagen kom forberedt, Ola Conny Limpa og juice ble frokosten. Ola Conny fikk vi faktisk hilst på, han er seg sjøl lik, og en svært så høflig og trivelig kar som etter noen minutter måtte tilbake til jobben sin. Et kamera fikk jeg også midt i tryne mens jeg var der, får nå håpe at det ikke kommer på tv… 

Etter noen timer på Gekås denne lørdagen ble regninga sånn ganske passe lang, men det var bare å smile pent og gå på. 

Det var en ganske fullstappet bil som kjørte hjem. 

Med et stemningsbilde fra Ullared så får vi si takk for turen og opplevelsen. Vi kommer nok til å ta turen igjen, men det blir ikke på denna sida året. 

 

#blogg #gekås #ullared #olaconny #september #2016 

Jo det var et par feil som måtte rettes opp på bilen føre den kunne bli EU-godkjent…her sånn laaangt unna EU. 

Spyler dyse til frontruta måtte byttes, der hadde et klips blitt ødelagt så den var løs. Dysa til høyre er ødelagt, den andre er ny. For å få byttet den lille dingsen der måtte jeg kjøpe ett helt nytt ledningsnett, til en pris på litt over 500kr. Ja ja “det er dyrt å ha bil i Norge!” Du slette tid. Hadde dem hatt noe slikt på Høggern tru??? For seint å tenke på det nå. 


Nå sitter det på plass slik det skal. 

 

Så var det skiltlysene. De hadde irre bort. Det er jo ganske svakt når det er en 4 år gammel bil vi snakker om. 

Men nå er alt fikset og klart. Det gjenstår bare en tur til verkstedet for å få godkjenningen sendt inn til rett instans. 

Det hele ble rundet av med en god saftig hjemmelaget hamburger. 

 

#blogg #peugeot #eugodkjenning #bil #mat 

Har gjort det før…sa jeg igår da vi skulle ut på tur i dag. Det jeg hadde gjort før var å gå 7-Torp runden. Her med ett bein i Norge og ett i Sverige fra turen i 2012. Runden er på 8,1km i følge Endomono appen på mobilen. 

 

Men det ble ikke den turen idag.

Det ble en fin runde på Harley’en i stede, ikke for at jeg synes det var feil, neida gitt 😉 

Nesten 200 km ble det kjørt i dag. Flott solskinn gjennom små fine, humpete, veier. 

Man får ta vare på de dagene som kommer nå utover høsten. MC sesongen går mot “mørketider”, men noen flere mil skal vi vel klare å tyne ut føre vi kaster inn håndkle. 

 

#blogg #harleydavidson #mc #gopro 

Det finnes mange typer vær. Vi har regnvær, solvær, tørkevær og masse annet vær. 

Da vi sto opp i dag, sånn rundt kl08 på en lørdag, det var forsåvidt greit da vi hadde sovet i 8 timer, så var det antydning til regnvær. Det var litt bløtt på bakken og over oss så det ikke helt lyst ut. Men YR mente nå det at det skulle lette på utover dagen og det skulle bli fint…fint tenkte jeg, dette blir en lørdag med innertier, og dro på skyting. 


Og YR fikk rett for sola kom. Ikke bare ble det sol, det ble også veldig varmt. 

Ei og annen kule fant frem til blinken også. 

Beste blinken idag ( ikke den på bilde) ble faktisk på DUELL med en serie på 8-9-9-9-10. Men det var også noen serier som var veldig spredt, så her trenges det øvelse, masse øvelse. Det holder ikke å ha noen bra serier, de bør komme tett. 


Så der hadde vi det fine været, skyteværet. Men så så det ut til at vi skulle få fint DVDvær. Skyene sirklet seg inn over oss og det så riktig bra ut, for DVDvær. Det ble aldri slik. Så da var det bare å henge i stroppene og dra frem hageslangen og vaske Harley’n, som ikke hadde sett såpe og svamp på 2 uker. 

Etter vasken skulle vi kjøre en tur, men piffen datt ut når jeg var ferdig så den endte rett inn i garasjen igjen. 

 Lørdagen kom og lørdagen gikk. Og det ble jammen noen kilometer på beina i dag også. 5,2 km ble turen på i dag. Den ble avrundet med et godt varmt bad for så å se noen episoder med HAVEN. Begynner man med en serie så er det fort gjort å bli hekta. 

 

Søndag har jeg lagt et ønske for, jeg har gjort det før, men vi får se om det blir noe av.

Lag en fortsatt fin lørdag. 

 

 

#blogg #lørdag #pistol #haven