Vårfornemmelser i kroppen.

Denna helga har bydd på ting som jeg så gjerne vil ha mer av, mye mer av, faktisk kan jeg ha det slik helt til det igjen blir vinter. Disse to dagene har vært helt fantastiske! Det har blitt litt i overkant av 300km på Varadero’n, jeg har spist frokost i skogen, jeg har drikki kaffe i solveggen her på Sjøli…magisk!

Og helga har vært lang, med lite søvn, da får du mer ut av helga, trøtt, ja, glem det da! Den regninga får vi ta når den kommer 😉

Når nattesøvn ikke ville melde seg i går, lørdag kveld, da ble det montering av intercom i hjelmen, sånn til 0340 i natt. Så trudde du at jeg skulle sove lenge idag? Nei du, her startet dagen 0700.

Sånn så det ut her kl0300 inatt, da var det å starte med montering av intercom. Valget ble å sette det inn i SHOEI hjelmen, CABERG hjelmen har litt mer støy, sjøl om jeg foretrekker en åpningshjelm ble det SHOEI. 

Kamera ble også montert, jeg kjørte en tur idag også, men det ble ikke filmet noe…lurer på hva jeg tenkte på?

Jaja, det er vel best å la noe av det man har mellom øra få gå i glemmeboka, jeg trur detta er en av de tinga…kaffe ble det hos brorsan i dag. Vi kjører nå hver vår Offroad, han i Suzuki sin versjon og jeg på Honda.

Maten er klar, ha en fin kveld.

 

Frokost i skogen.

For en start på en helt nydelig søndag, jeg tror den blir nydelig, den har vært det så langt, ser ingen grunn til at resten også skulle bli slik.

8km vandring til Granli Varden, frokost og kaffe der oppe på benken til lyden los og fuglekvitter, det var helt magisk.

Nå skal resten av søndagen få komme med det som måtte komme, men inntil det skal jeg finne frem støvsugeren og ruske opp litt i gangen 👌🏻

Men jeg var litt usikker på noen partier.

Det ble en tur til Oslo idag, Oslo MC, for å være helt nøyaktig, og det skal man jo være være når man kan. Jeg var litt på vipper’n idag om jeg skulle dra, eller om jeg skulle være hjemme og fyre i ovn og bare være her, det gikk jo ikke.

Nei det var ikke mulig å få ro i kroppen nok til det, og jeg skulle jo allikevel ha Bluetooth Headset til hjelmen, hvorfor vente? Klarte ikke det! Så da ble denne dagen opptil flere timer i salen og rett i underkant av 240km kjørt.

GPS ble stilt inn på raskeste vei inn, jeg måtte jo rekke før kl14, var litt treg på morran, eller på vipper’n om jeg skulle dra. Men da jeg skulle hjem stilte jeg inn GPS på Adventure modus, det ble en lang tur hjem, ihvertfall 40km mer enn raskeste rute, for nå ble det om Bjørkelangen hjem. Og det var her jeg var litt smått redd for glatt veibane. Du vet at når asfalten ser bløt ut, men allikevel tørr…det er da du spør deg sjøl, har det blitt til is??? Det gikk bra, sjøl med aktiv kjøring 😉

Tok sjansen…sjøl med aktiv kjøring gjorde Varadero’n turen på 0,48L

Det ble en tur hit idag Oslo MC

Headset Intercom

Det ble modellen SENA 10S valget falt på fra anbefaling av de på butikken. Det blir spennende å se hvordan lyden er i denne, forrige Intercom jeg hadde av denne typen var fra Midland. På Goldwingen var det fint å kunne prate sammen med andre som hadde CB radio, nå skal det bli fint å kunne svare i mobilen mens man er på farten.

Godis pose til 168kr

Ja det ble brått og gæli en tur for å kjøpe en pose med smågodis, fått litt dilla på det igjen, det blir detta, en Juicy IPA og et glass rødt 😉

Dusjen venter, jeg har akkurat kommet inn døra. Lag en fin lørdag kveld 😉

Dagen starter 0600, men da viste gradestokken -5’C.

Egentlig kunne jeg tenkt meg å være på veien allerede, men det må jo bare innrømmes at det brenner mer i gasshånda enn jeg har belegg for, eller været har belegg for, det er mulig det kan være litt glatt.

Med 5 kalde i natt, litt bløt asfalt på kvelden i går, jo da kan det fort bli i overkant spennende å kjøre ut på #bigblue så tidlig. Ja #bigblue, selvfølgelig måtte jo denna sykkelen også få et navn. Denna sykkelen, Honda Varadero XL1000, stor og blå, altså #bigblue.

Fyr i peisen.

Jeg trur jeg slapper av litt til, koser meg med fyr i peisen, etter en stor frokost, et par kopper kaffe, så får vi se om skylaget letter og bakken slutter å glitre, da blir det som han Reodor Felgen starta sin hjemmelagde bil, da durer det her oppe på Sjøli med 3,5 på Richters skala.

Ja for det er slik, for en som kommer fra 4 år på en Goldwing med 1800ccm og flat sekser motor, så rister det og durer noe forferdelig på en V-Twin 1000ccm, detta er det nærmeste du kommer en Harley, uten å kjøre Harley 🙂 Det går nok noen turer før jeg er innkjørt og vant til den nye sykkelen.

Den frokosten, ja den var virkelig god 😉

Utsikten fra soverommet kl0600 idag. 

Det er lørdag, lag en fin en.

Der gikk vi i mål på nok ei uke.

Det kan være at noen mandager kjennes litt sånn -å nå er det lenge til helg! Men så plutselig står du der og det er blitt helg igjen…der står vi idag faktisk, det er helg!

Falling Feather 3litern fikk hinna si tatt nå, før dusj, Five Finger spiller på badet, da er det vel bare å få vaska seg, finni litt mat, vente på at vaskemaskin i kjelleren skal bli ferdig og rett å slett slappe av utover kvelden. Mulig øya blir litt tunge i kveld, men det er faktisk heeelt greit.

GPS montert.

Det var det første jeg dro i gang med når jeg kom hjem fra jobb i dag. Det var meninga jeg skulle gjøre det i morra, men nå er jeg jo kjøreklar, litt usikker på underlaget, det er på minussida i kveld, men om det ikke er for kaldt skal vel veiene være kjøreklare i morra.

En lenge ønsket fastmontert gps er ihvertfall klar til tur.

Lunsjen som ble middag.

Jo den lunsjen var middag, skulle være lunsj i dag, men så ble den jammen middag igjen, jeg tar restene i kveld, det er ikke mat jeg har øverst på lista nå, det er posen med Superchips 😉

Lag en fin fredag 😉 I morra trur jeg det blir en motorsykkel dag.

Det er ikke alltid den retteste veien er den rette.

Du har satt deg en kurs, du er ladet og klar for nye eventyr, veien ligger foran deg…så tenker du at noen ganger er det raskest å kjøre den lange veien.

Vel, det er nå ikke helt riktig sagt, men at det noen ganger kan være best å kjøre den lange veien, ja det blir mc folk fort enige om. Og som en storbruker av gps har jeg kjøpt gps til mc idag. Det ble Garmin Zumo 595. Jeg var på jakt etter modellen som tok over for denne, men den var ikke inne, og da jeg fikk en god pris på denne modellen falt valget på den. Dette skal da være en mc gps med mulighet for valg av svingete veier, vi får se når isen smelter på småveiene da 😀

Lunsjen var ikke å forakte.

Middagen i går var jo ikke så dum, men det ble veldig mye mat igjen, det ble lunsj idag 😉

Synes ikke den boksen ser så hakkende gæli ut 😉

Nei nå er det skallebank som råder her, mulig fordi jeg ikke har spist mat sida kl12 idag, eller det kan ligge andre ting å rota i skallen, vi prøver i første rekke å kurere detta med litt mat.

Fortsatt fin kveld.

Ikke hverdagskost.

Nei detta er ikke hverdagskost, ikke for en vanlig lønnsmottaker, slike summer oppnåes ikke med vanlig lønn og løpende utgifter, ikke på min konto ihvertfall.

Så da oppgjøret for huset og lønn kom inn på konto med en dags mellomrom, ja da var det bare å få tatt en screenshot fort som rakkern, dette får jeg nok aldri sett igjen på kontoen.

Akkurat nå er jeg halvt millioner 🤣

24.februar og to sykler ut.

Først så ble det en tur med Gekko, det ble faktisk en tur rundt Vingersjøen, noe som ble en tur på 15,7km og 47minutter. Mens jeg satt der og trampet kjente jeg at det var egentlig veldig godt og varmt, i den grad 5’C er godt og varmt…var det slik at jeg skulle prøve Varadero’n idag?

Det var ihvertfall fint å få trampet en runde på Gekko igjen.

 

Måtte jo bare!

Så da jeg kom hjem måtte jeg bare ut og prøve Varadero’n en tur. Det ble jammen en fin runde på nesten 52km.

Vel hjemme igjen til middag.

Det ble fisk, pasta med brokkoli, tomater, paprika og rømme.

Nå har jaggu klokka blitt 2206, jeg har akkurat rydda bort etter middagen og en kopp kaffe blir desserten i kveld.

En ny dag står snart og banker på døra…men blir det bil eller Varadero til jobb i morra?

 

Jeg tenker middag, så popper det inn en sms og en e-post.

Ja nå har det vært så som så med mat og middag helt sida jeg kom til Sjøli, men det har liksom ikke blitt slik at jeg har hatt tid til å tenke mat, handle inn til middag, lage middag, når og hva osv…

Det har vært for mye å styre med i ei god stund nå, det skal liksom ikke bare gjøres ting, ordnes styres og ryddes for alle penga, skal liksom ha litt igjen til arbeidsdagen også. Nå føler jeg at jeg nesten er i mål. siste lasset til Gjenvinninga ble kjørt i efta. Alle kartonger og esker er gjennomgått, sortert, det som skulle lagres og tas vare på det er satt bort og resten er kjørt bort. Nå først føler jeg at jeg har fått litt orden her på Sjøli.

Så kommer det en e-post, først en sms, så e-posten, de inneholder det samme…

Jeg sitter i bilen på vei hjem, så piper det, jeg stopper i Lierkrysset…og så lar vi det ligge der…detta sier vi ikke noe om før vi veit hva utfallet blir…

Så var det den maten da, middag.

Ja da, jeg prøvde meg på en liten rett i dag da, suppe, grønnsakssuppe, supplert med kokt egg, litt ekstra grønt, brød med kokt skinke. Det ble en skikkelig blandingsrett, men det var faktisk helt greit.

En ettermiddag blir aldri som man planlegger…det er faktisk helt ok 😉 

 

“Vi bygger i håret til Knut Einar”

Duplo klosser i håret har jeg hatt før, det er morsomt og unga smiler godt da jeg kommer med “leker” i håret. Det som var så morsomt idag var at når unga så jeg satt med duplo klossene i håret fortsatte de å bygge på med flere klosser, det har ikke skjedd før. Så jeg måtte, som jeg gjør hos frisøren, sitte stille med hode så unga fikk satt på flere klosser.

Detta var en ny opplevelse og veldig morsomt.

Lysere dager.

Når jeg ser ut av vinduene om morran blir det lysere for hver dag. Det ser ut til at vi er på rett vei, den tida jeg synes er best, sommerhalvåret.

Arbeidsdagen er over og dusjen står å venter på meg, avslutter med litt tv i kveld, i morra er det en ny tur på gjenvinninga og jammen trur jeg det kommer besøk 😉

Fortsatt god kveld.