Jeg feirer med blodsmaken i munn og puls i tannkjøttet.

Dagen starter litt før klokka 0530, det er da alarmen er stilt inn, jeg våkner litt føre det.

OK det er greit! 

Dagen går sin gang, agendaen fullføres, den har vært fin, ettermiddagen var rett og slett trivelig. Jeg svinger inn her hjemme, jeg tenker at nå er det kanskje litt seint.

Nei! 

Klokka er 20:40 mens jeg finner frem HOOKA skoa, knyter de godt på, starter GARMIN på armen og står klar til den skal finne igjen satellittene.

Klar-ferdig-gå! 

Jeg starter lett. Det går lett. Hadde ikke trudd det skulle kjennes slik ut i dag. Jeg lar kroppen styre, holder igjen litt, men det går jo så greit. Jeg tar litt vann der det er svinger, løper på, noen skritt litt føre “mørdar” bakken, løper opp “mørdar” bakken og går litt mot den øverste toppen. Kommer til topp, til flata, løper resten. På kassa ser jeg på klokka…nyt tid!!!

Ikke rart jeg kjenner blodsmaken i munn! 

Det ikke mange sekundene, men tida, bestetida blir slått med 35 sekunder. Jeg er fornøyd med turen.

Idag sto klokka på 25:00 

Ned igjen tar jeg det med ro, ihvertfall der det er som skarpest nedover for å spare knea, de har jo vært litt tullete. Idag går det veldig fint, hele turen går uten smerter! Herlig!!! ‘

I denne varmen, med en så lang dag, flytte kjøring, Sverige shoppingtur, jo så har det kosta litt. Blodsmaken har ennå ikke slippi taket, pulsmåler trengs ikke for pulsen har jeg ennå i tannkjøttet. Bare detta går over nå så skal jeg finne dusjen og senga 😉 I morra er det helg 🙂

Fortsatt fin kveld. Det er mange måter å feire en ting på, slik gjordet jeg det i dag. 

Får du puste? -ja! Er du fortsatt på beina? -ja! Har du da noen grunn til å stoppe? -nei! Så løp!!! -ok! 

 

Kjennes som dagen derpå.

Det kjennes jo ut som om du har vært på et skikkelig heisa kalas, det å være alt fort seint i seng. Men det er nå prisen en må betale da, for å strekke dagen ut så mye man kan. Det blei litt for seint på Knutern i går, kom inn døra kl23 etter mc tur, med alarmen som kimer 0530.

Jaja, en torsdag står nå her og venter med sin agenda. Husk henger og stroppebånd 😉

Lag en fin dag.

Trudde en Chattaberg tur skulle bli tung.

Det var akkurat så jeg klarte å få i meg 4 knekkebrød da jeg kom hjem i dag. Å sitte på sofaen i 15 minutter og spise var nok til at øya begynte å falle igjen, det må være varmen som setter meg litt ute av spill. Det gjelder å holde seg i aktivitet.

Det var akkurat på vippen at jeg trudde jeg skulle ta meg til Krakken idag. Men da jeg kom dit ble det en ny giv over hue, kropp og sinn. Det ble en veldig fin tur over grensen.

Men å komme hjem kl23 med ei ringeklokke som kimer klokka 0530…vel jeg trur vi sier god natt 😉

 

Rett foran nesa på meg.

Det var en Harley på finn.no som var veldig fristende, jeg maile på den og ringte på den. På det tidspunktet var jeg ikke helt klar for å ta en beslutning. Jeg hadde som mål å selge en ting og få kapital føre jeg tok en endelig avgjørelse, de få minuttene var nok til at jeg fikk den maskin sveipe bort rett foran nesa på meg.

Nå sitter jeg og tråler finn.no for å følge med på markedet.

Ønsket om å komme over på en stor touring maskin igjen er ganske stor, men hva med å bare ha pengene stående på kontoen? Men hva gjør deg mest levende, logge deg inn på kontoen og se på et tall, eller kjenne følelsen av å kjøre den sykkelen du drømmen om 😉

Lag en fin dag, det er Lille Lørdag 🙂

Blir nok mer brukt dit den kommer nå.

Så gikk det ikke mer enn et døgn da, under det også, føre ATV’n var solgt og hentet. Det var litt kjett å se den reise, men som jeg har sagt så blir den ikke brukt her. Det hørtes ut som om den ville få et godt liv og god bruk dit den kommer.

Nå er det bare å se om det blir bytte av Harley til Electra Touring, eller om jeg skal fortsette å kjøre Fatboy’en. Den som lever får se 😉

Uansett så sparer jeg noen utgifter på vegavgift og forsikring med et kjøretøy mindre.

Fortsatt fin kveld. 

Men valget er tatt.

Nå er det ikke slik at jeg slipper taket på ‘n for en hver pris, vi er ikke der. Men til å være så lite brukt så trur jeg detta er det rette valget.

Den hadde sikkert vært mere moro å hatt om det hadde vært lov å kjøre litt mer i utmark enn det vi kan her i dag. Det er sikkert en grunn til at det ikke finnes traseer med veier i utmarka, det er nok for tungvint å sette opp bomstasjoner der 😉 Neida, men det er nå slik at en maskin du ikke bruker har det ikke bra, en motor skal gå og brukes. Derfor er ATV’n lagt for salg. Den har fått en pris, den går ikke for noe skambud.

Link til annonsen. 

Temperaturen er knakende fin, det er faktisk 18.8’C klokka 0800 om morran her nå. Om regnet nå forsvinner blir detta helt topp.

Lag en fin dag. 

Målet er nådd.

Å gjøra turen på Granli Varden før regnet sto i bakken, jo det var målet. Ikke det at jeg hadde blitt mer bløt av å løpe i regnet enn i sola, for detta var en veldig svett og varm tur opp, veldig varm. Ansiktet var sikkert 40 grader feberheit da jeg kom på toppen.

Men turen er gjennomført, det blir muligens en til om et par dager. Det er bra for det har blitt litt for lite løping i det siste, skjer andre ting da så det har vel sin naturlige årsak. 27 minutter til toppen i dag.

Nå skal det bli godt med en dusj, bare jeg slutter å svette, det tar sin tid. Så blir det noe mat. Resten av kvelden får komme som den vil.

En fin kveld til alle. 

Nå er det bare ei helg igjen.

Det er mange måter å telle på, mange måter å bruke tall på.

Om jeg nå skal bruke tallene riktig nå, i min fordel, for at det skal virke veldig kort til ferie, ja da skal jeg telle helger. Det er faktisk bare ei helg igjen til ferie. Om jeg teller dager, ja så er det to uker igjen, 10 arbeidsdager. Så til min fordel teller jeg helger, bare ei helg igjen føre “oppløps uka” begynner så er det sommerferie.

Det blir en knallstart på ferien denna gangen, bilen må pakkes allerede på fredag for tidlig avreise på første feriedagen lørdag, det skal tråkkes i historiske fotspor. Men det ligger litt frem i tid så vi kommer tilbake til det.

Nå skal vi først se oss gjennom denna mandagen, en grå “dagen derpå” etter regn. Men vi får tru det letter utover dagen.

Lag en fin dag. 

Da går vi inn i innspurten.

Helga gikk nå så fryktelig fort denna gangen, det bruker aldri å være noe problem at helgene går fort, det gjør de stort sett hver helg. Men denna helga forsvant liksom litt før jeg hadde fått registrert at ho kom.

Trivelig har det vært, lite motorsykkelkjøring, et par turer til Charlottenberg, men så trivelige andre ting. Litt krefter har det da gått med, jeg sovna på sofaen midt i en film, det har da dratt med seg litt ubalanse i døgnrytmen. For nå er det slik at det hadde passe litt bedre med sigene trøtte øyne enn to store runde kuler som ser den ene episoden etter den andre med Walking Dead.

Det gnur også noen tanker rundt motorsykkel nå, kan det bli et bytte? 

Men ja, det var litt dumt å duppe på sofaen i kveld. Men den får vi bare ta og tenke på det at nå går det raskt mot ferie, en ferie med skikkelig pangstart 😉 Vi står nesten på oppløpssida nå, uka før uka til ferien.

Fin kveld videre 🙂 

…kan jeg stole på deg? 

Du husker det, den der promille måleren jeg kjøpte rett føre helga her. Den ble jo testa på kvelden, den ga jo utslag den, som forventet og som den skulle, burde gjøre. Jeg prøvde den på morran, altså lørdag, da viste den 0.00.

Så ble jo kvelden i går litt mer fuktig, så idag forventet jeg at måleren skulle gi utslag, noe den ikke gjorde. Så kan jeg stole på den?

Ikke alle veit når festen er over. 

Da jeg kom ut for å rydde opp litt etter et gode laget i går var det faktisk en 50-60 gjester som ikke kjente sin besøkelsestid. I små klynger var de fortsatt godt nedi koppen, jeg vil tru på fortsatt stigende rus.

Men nå fikk dem en tydelig beskjed om å forlate området, i en velmenende dusj fra hageslangen.

Nå er hagen ryddet og klar i håp om mange fine sommerkvelder utover sommeren nå.

Lag en fin søndag.