Kan vi ikke bare la det væra slik?

Morran begynner, som mange ganger, litt tidlig, men for en morra da gitt! Her viser gradestokken 30’C i solveggen allerede, jeg LIKER det!

Det kommer til å bli en knakende varm og fin dag. På Agendaen står litt riving av tak, svarte metallplater, det kan bli varmt. Shorts er ikke helt innafor så jeg må se i skapet om jeg har noen gamle ute bukser jeg kan klippe av litt nedfor knehøyde.

Jeg har trua på at det skal bli “ordning og reda” når vi kommer i gang.

Alkohol/Promille måler. 

Jo du, jeg kjøpte meg en slik i går og jeg prøvde den i går. Det blei et par øl og en veldig god kopp kaffe med Baileys-Salted Caramel. Det ga utslag på måleren det. Men i dag tidlig var den på 0.00

Hvorfor ha en slik måler? 

Jeg er nå redd for førerkortet og har ikke noe ønske om å kjøre i påvirket tilstand. Men jeg tenker også at jeg ikke behøver å vente lenger enn nødvendig føre jeg kan kjøre, jeg venter gjerne to dager sjøl om jeg bare har kost meg med et par-tre øl, det er jo ikke nødvendig… Nå har denna modellen fått terningkast 6 i flere medier, vi får ha litt tillit til den.

Nå får alle komme seg ut og kose seg i sola, her blir det litt tak demontering, så folk til grillfest i efta/kveld. 

 

Men det betyr ikke at jeg liker deg for det!

Jeg kjenner det, men det tar litt tid før jeg liksom reagerer, men så ser jeg ned på hånda mi, der sitter du! Din forbaskede KLEGG!!!

Målet ditt er legitimt, du er sulten, du jakter etter mat. Jodda, jeg kan sette meg inn i situasjonen og forstå at du trenger næring…men det betyr ikke at jeg liker deg for det!

Bildet sier vel mye om hva som skjedde 🙂 Han daua! 

Venta lenge nok.

Nå skjønner du, nå må jeg begynne å merke dissa steinene jeg har fått med meg hjem fra turene jeg har gått. Du skjønner det at nå går det i surr. Det var ikke mer enn fire turer som skulle til føre jeg blei usikker på hvor steinene er fra…håpløs surrekopp.

Men nå MÅ jeg få dem merka. Ferien, når den kommer, starter med en ny tur ut i det blå, altså nærmere bestemt SABOTØR TURA i Rjukan. Jeg kommer jo til å ta med meg en stein derfra også, så nå må det merkes. Flagget også, sjøl om det har vært med på bare to turer, så langt.

Ønsker alle en god kveld. Her er plen klipt, gulva støvsugd, en øl spretta. Det kommer litt folk i morra, det blir trivelig.

Det ser så greit ut, men ha tunga rett i munn.

Det piper inn en sms fra banken om at feriepenga har kommet inn på konto. Det er moro å ta en liten titt inn på lønnskontoen akkurat denna morran, den er jo ok fylt opp med noen ekstra kroner.

Men ha tunga rett i munnen før du forskynder deg. 

Det er ikke slik at alle pengene som plinger inn kan brukes til feriepenger. Utgiftene tar ikke 4 uker fri. Så trekker du ut det du vanligvis får i lønn fra feriepengene blir summen en litt annen.

En ting er sikkert, det er snart ferie, det sikkert flere med meg som ser litt frem til litt fri nå.

Lag en fin siste ukedag, det er fredag. 

Det brenner!

Jeg setter meg i bilen i dag når jeg er ferdig på jobb, det brenner i henda når jeg tar tak i rattet og skal svinge bilen rundt. Men veit du hva, jeg synes det er helt greit.

Det er detta “kriseværet, krisevarmen” jeg har gått i 8 mnd og ventet på. Endelig er det skikkelig varmt igjen. Jeg håper det varer helt til laaangt ut i september.

Det er bare å nyte varmen, kald øl, svette turer på Harley’n. Lag en fortsatt fin kveld. 

Med veldig god hjelp er jeg tilbake på hjul igjen.

Det så skikkelig mørkt ut detta, rett og slett dritt var det. Men når du ikke har rett verktøy, da skal du ikke drive med mekanikk.

Takk til brorsan som tok seg tid til å kjøre 18 mil for å få felgen min til et verksted, og takk til Gøran som ble med på Hamar turen. Nå er endelig Fatboy’en på hjul igjen.

Et sted inni klynga her står det en Fatboy som har hatt kjøreforbud i 3 uker på grunn av defekt hjullager. Nå er vi på hjul igjen 👍🏻

Får jo litt lyst til å gi opp.

Det ser ut til å være veldig vanskelig å få bytta et hjullager. Lageret er ute, men «setet» til lageret skal jo også ut. Det viser seg å være vanskelig, uten å ha tilgang på et helt verksted med verktøy.

Nye lager er hentet på Hamar idag, det jeg trudde var løsningen på detta, men det var bare en stor omvei. Like langt.


Men det ble da en trivelig middag på Peppes på Hamar.

Noe kom da ut.

Det blir ikke ro i sjelen når man går og gnur på noe, så her måtte jeg bare prøve en liten ting til. Og veit du hva? Det kom et lager ut, ihvertfall deler av ett. Så får vi nå se da om det blir orden på denna gamle Harley’n borti vognskjulet her 😉

Etter kveldens klubbmøte med årets klubbtur på agendaen kjenner jeg veldig på at det er ugreit å ha en sykkel som står på grunn av et simpelt hjullager. Men det ser ut til at det allerede i morra kan være klart. Jeg krysser finga for det.

Litt klarte jeg å nyte sola idag.

Mens jeg satt og tenkte på hva jeg skulle bruke for å klinke ut det lageret klarte jeg å sitte såpass stille på verandaen at jeg fikk i meg en kopp kaffe og noen Bixit kjeks.

Endelig klar med filmen fra Karmen Kynna.

Det ble endelig en ferdigstilling på den turen til Karmen Kynna. Ta en titt, jeg legger inn årene for i kveld og lader til ei ny uke.

 

Nå er det gått langt over normalen.

Så treg har jeg vel aldri vært med å få redigert en video. Men i dag skal det vel ikke være umulig å få ut Karmen Kynna turen. Det bruker ikke å ta så lang tid å gjøre en video, men i det siste har jeg knapt vært bortom pc’n, det er liksom ikke tid til det.

Idag fant jeg litt tid, sjøl om klokka nesten ble 10 føre jeg var ute av senga, fælt til soving denna helga, men det har vel vært nødvendig da. Vi får se på det som ei opplading til ferien, den skal ikke soves bort. Håpet er både å få gått fine turer, kjørt mange fine mil og innimellom skvulpe i seg en øl og et glass rødt mellom slaga 😉

Lite fortellinger fra Galdhøpiggen har det også blitt. Men lag en fin dag da, sola skinner og kaffen smakte veldig godt i koppen fra toppen av Galdhøpiggen 🙂

Hvor vanskelig kan det være?

Frokosten er inntatt, jeg er klar for å gjøre en innsats på Harley’n i dag. Jeg var borte hos en klubb kompis og fikk låne et verktøy som hadde blitt brukt til å ta ut hjullager, jeg hadde store forhåpninger om at det nå skulle løse seg, jeg kunne reise på TESS og høre om de hadde lager i samme dimensjon.

Så viser det seg at den bolten jeg har lånt, som jeg skulle knakke ut det gamle lageret med, ikke passer i mitt lager. Så da var jeg tilbake til start! Så nå har jeg gitt opp litt, det viser seg å være veldig vanskelig å bo på Østlandet og eie motorsykkel med behov for hjelp.

Tok en biltur.

Med litt håpløse tanker gjorde jeg meg en sving til Sverige med Peugeot’n. Den viser seg å være et godt alternativ til bil nå med så høye drivstoffpriser. Forbruket var på 0,36L på turen.

Joggetur og en ølboks til kvelds.

Det ble en tangering av bestetid på turen min til Varden idag. Jeg klarer å ta meg opp på 25min. Men jeg SKAL klare det på mindre enn det, det ligger i hue alt sammen. Det er mer å gi, men da må du ha med deg hue, jeg er ikke helt der ennå, men snart…

Ønsker alle en fin kveld. Her blir det IPA Mango og Stranger Things på Netflix.