Sol og varme, Goldwing, skyting og grilling. 

Det ble ei veldig fin langhelg dette. Det starte fint med en fin dag på Goldwingen sammen med veldig trivelige folk. En fin blanding med forskjellige sykler som gjorde 22 mil gjennom Norske og Svenske landskap. Det er jo bare å krysse finga for at det blir en fin sommer så vi kan gjenta dette. 

Det ble også en tur til Goldwingspesialisten. Det var nå meninga at vi skulle se på holder til mobilen, den blir også brukt som GPS så planen var å få den den opp på styret med riktige fester. Det endte med at vi kjøpte Intercom til systemet på Goldwingen, det ble veldig bra for nå har vi musikken inn i hjelmene og kan brukte CB radioen når vi treffer på andre Goldwing’ere. 

Vårt Bluetooth system, kjøpt høsten 2016 er da til salgs. 

Frua har fått prøve seg på pistolskyting. Det gjorde ho så bra at jeg håper det ga mersmak. Siste blinken var på 45 poeng. Det tar jeg av meg hatten for, det var etter 4 eller 5 serier. 

Jo noen ganger er det slik at man ikke kan velge hvilket “kjøretøy” man helst vil bruke. 

Da vi var på vei hjem fra Jessheim møtte vi en kjendis, en navnebror til Goldwingen vår, som har fått navnet Bumblebee. Ved siden av oss sto en gul Bumblebee. 

Det har blitt litt over 700km på Goldwingen denne langhelga. Så idag ble det bare en vask og rett inn igjen i garasjen. Jeg fikk også montert 12V uttak idag. 

Det var en langhelg med gode minner å lagre til kalde vinterdager. Neste tur på agendaen er 2.juni med Goldwing Club Norway og Barnas dag på A-hus. Der skal Bumblebee stå til disposisjon om noen vil være med og kjøre en tur. 

Lag en fortsatt fin søndagskveld. 

#blogg #goldwing #honda #sommer #helg #mai #2017 #mc #foto #gwcn 

Himmelspretten ble feira med 22 mil på Goldwingen sammen med trivelige mc folk.

Langhelga ble innviet med en veldig koselig og fin tur på Goldwingen sammen med trivelige folk. Arnfinn lurte på om det var noen som ville være med på en sving, og da ikke noe annet var planlagt så var jeg klar. 

En liten kjørevideo og bilder ble det fra turen. 

YouTube.

 

Det ble en fin blanding av sykler som tok turen sammen i går. 

Honda Goldwing

Yamaha V-Max

Kawasaki Ninja 

BMW GS650 

Suzuki ES750 

Fine svingete veier og et toppers vær. 

Noen kjørebilder fra GoPro kamera. 

Takker så mye for turen. Dette ble en veldig trivelig dag med trivelige folk. 

 

#blogg #mc #touring #honda #goldwing #yamaha #vmax #kawasaki #ninja #bmw #gs #suzuki #østmark #torsby #charlottenberg #mai #2017

Langhelga begynte med strålende sol og hamburger på grillen. Og det skulle holde oppe akkurat lenge nok føre det høljet ned fra oven. 

Etter grillinga tok jeg med frua på skytebanen. Tenkte ho skulle få prøve å skyte pistol, jeg hadde ikke trodd at det skulle gå slik. 

Første gangen ho holder i en pistol og avfyrer skudd. Litt skjelven på hånda til å begynne med, men det gikk veldig bra. Første skuddet var bare for å kjenne hvordan det var å holde i pistolen og kjenne på rekylen. Og overraskende nok, må jeg få si, så satt den i blinken. 

Det endte med at den siste blinken, etter 25 skudd, blir en 45 blink. Dette var over all forventning. Håper det ga mersmak og at dette blir noe vi kan ha som hobby sammen.  Men forsetter ho slik må jeg jammen i meg skjerpe meg sjøl, her kan jeg fort få konkurranse fra frua i huset. 

Samlingene mine var greie. Litt høyt ligger dem, har skutt med en annen ammunisjon enn CCI som pistolen er skutt inn med. Og tett bør dem sitte. Etter feltstevne fikk jeg høre at jeg skal skyte i B klassen til neste år. Jeg er i D nå. Men da jeg fikk 87/100p (30 soner) blir det B klassen. Når jeg så på den lista så gir 87p en 16 plass! Skal jeg klare å hevde meg der må jeg ligge på 95p og over…jo takk du. På hurtig KM ble det 489/600p. 

Ved heising og senking av flagget til bana ba jeg frua bli sittende på Goldwingen. Det går fint, men det er tydelig at ho ikke liker å sitte bakpå der aleine. 


Det ble en fin opplevelse, overraskende opplevelse som jeg håper vi gjentar snart. Hva kan vel bli bedre enn å kunne kombinere motorsykkelkjøring med pistolskyting, sammen med den du deler livet med. 

#blogg #pistol #22lr #ruger #mark2 #skyting #goldwing #mc #honda #mai 

Heros of Telemark (GW GL1500), Duice (Harley Davidson) og Bumblebee (GW GL1800)
MC MOT MOBBING. 

Vår gule Goldwing Bumblebee sto nyvasket og klar i garasjen sin idag. Vi skriver søndag den 21.mai 2017 og det var MC MOT MOBBING sitt arrangement på Lillestrøm som var målet for dagen. 

Tre sykler reiste ut fra CK idag.

Video

                                          

 

Det ble anslått et sted mellom 1800 til 2000 motorsykler som møtte opp til MC MOT MOBBING sitt arrangement på Lillestrøm idag.

På Bjørkelangen ble det matpause. 

KEBABtallerken på Hølands Pizza House.

Det begynte med overskyet vær, frykten for at det skulle begynne å regne var absolutt tilstede. Og det kom noen dråper rett før Årnes. Men jo nærmere Lillestrøm vi kom jo bedre ble været. Det ble så varmt at raggsokkene måtte av. 

Dagen ble kjempefin med 21.5 mil på veien (0,53L).
En flott søndag for en fin sak – MC MOT MOBBING. 

 

#blogg #honda #harleydavidson #gl1800 #goldwing #mcmotmobbing #lillestrøm #norgesvaremesse #mc 

Det ble en avslappende og stille 17.mai i år. Det ble så enkelt som Taco. Grilling var jo så klart på plan, men med det dårlige været fristet det ikke så vi tok hele Norges fredagsmatrett på 17.mai. 

Men føre middagen gjorde vi en sving med Goldwingen. Og det vart akkurat så fin en tur og den ble seende slik ut. 

De skal nå brukes, Goldwingene, så det er vel bare å finne frem vaskekluten i morra og få av skiten føre MC MOT MOBBING på søndag. Da blir det en tur til Norges varemesse på Lillestrøm. 

Også fikk jeg en tekstmelding nå i kveld. Der sto det at jeg kunne sjekke dagens trekning. Og du slette tid, jeg vant jo 1000kr på nabolaget 🙂 Dette var en hyggelig fredagshilsen fra norsk tipping. 

Noen ganger slår det til på skytebanen også. Her gikk det riktig så bra. MEN dette er bare en blink, det rekker ikke å skyte en god blink innimellom, slik bør det se ut hele tida om en skal komme på pallen. Skulle tatt bilde av dårligste blink også, kommer neste gang. 

Været ser ut til å holde seg på go’sida fremover, det kan vi saktens trenge nå. Mens vi venter på søndagen får jeg se om jeg finner ut hvordan jeg skal stabilisere GoPro kamera, det nye festet ble for vinglete. 

#blogg #gopro #skyting #goldwing #honda #mai 

Ønsker alle en fin 17.mai i morra. 

Det ser ut til at det skal være litt regn på natt/tidlig morgen føre det blir opphold. Krysser fingrene for at alle som skal gå i tog kommer tørrskodde hjem. 

 

Holder det seg tørt så kan det hende at Bumble Bee tar seg en tur. 

#blogg #goldwing #gl1800 #honda #17mai #2017 

Så var det 6.mai 2017 og lørdag – vi skal til Kirkenær og kjøre Hukusjøen. 

Øya spretter opp kl0517 og ser at det lysner under gardina. Det er fortsatt tidlig og vi har en lang  dag foran oss, det er vel bare å vri seg rundt og slappe av litt til. 

Og som sagt så gjort, det ble ei lita blund til på øyet føre jeg fikk hæla plantet på gulvet, stabla meg ut i gangen og så ut vinduet. Der hang ho gitt, sola så fin som bare det med skyfri himmel. 

Oppmøte Kl10 for de som ville kjøre felles opp til Kirkenær. Ja og det skulle vise seg at det skulle bli hele 17 sykler som tok turen sammen opp til Grue MC. Til 1.mai var det hele 23 sykler som tok turen i fellesskap opp til Minnesund. Det er moro at så mange vil kjøre felles fra Circkle K til arrangementer. 

Gjør klar til avreise Kongsvinger. 

Her har følget fra Kongsvinger avkommet Refset skole og Grue MC – Kirkenær. 


Goldwingen vår rulla runden i dag på 0,54. 
 

Skulle likt å vite modellen på denne. Flott maskin. 

Et hyggelig møte. Plutselig dukker det opp folk fra Goldwing Club Norway. Det var veldig koselig å møte dem etter å bare ha sett dem i Goldwing bladet. Jeg prøvde å telle hvor mange GW det var møtt opp til Hukusjøen idag og kom frem til at det måtte være 8 stykker. Den eldste vi så måtte være en 1980-81 modell. Veldig moro. 

Den fineste idag må være denne. GL1500 med motivlakkering med Heltene fra Telemark som tema. Et fantastisk skue for den som liker Goldwing og Kampen om tungtvannet. Jeg liker begge deler. 

Runden var lagt litt annerledes i år. Vi ble dirigert innom Vålerbanen. Men jeg fikk ikke med meg hvor lenge vi skulle stå der. Så jeg og frua gikk en tur bortover plassen der, helt i andre enden var gokart bana hvor noen rekrutter til mc miljøet kjørte pocketbikes. Da vi kom tilbake til der vi hadde parkert var alle reist. Så selve Hukusjøen runden ble litt amputert. Vi valgte å kjøre tilbake til Kirkenær og Amcar utstilling. 

Amcar utstilling. Her kommer det noen bilder fra plassen. Jeg tenker sånn at -ja takk, en av hver 😉 Og et bensinkort uten adressen til meg. 


Han har så rett med den lappen i ruta si -kjøp hybrid, jeg trenger bensina!

Frua’s favoritt. 

Min favoritt. BelAir 1956. 

Modell 1938

Bare skyggen av to som er på tur. 

Vel hjemme igjen på CK og på tide med en softis, årets første softis. Og det ble selvfølgelig kaffe i de nyinnkjøpte kaffekoppene. 

Takker for trivelig lag og en suveren flott kjøretur oppover til Kirkenær, og halve Hukusjøen runden da vi mistet reisefølget på Våler banen. En liten video kommer bare den har blitt redigert. 

Hjemme ble det litt mat og ikke minst kjølende veske til en overopphetet kropp i fullt kjøreutstyr. 

Kake 😀 

En veldig bra dag er over og en ny dag kommer i morra. Den tror jeg skulle starte med litt regn. Da får vi se litt på tv og slappe av, som man skal gjøre på en søndag. 

#blogg #honda #goldwing #hukusjøen #mc #touring #circlek #kongsvinger #kirkenær #våler #harleydavidson #suzuki