Sol og varme, Goldwing, skyting og grilling. 

Sol og varme, Goldwing, skyting og grilling. 

Det ble ei veldig fin langhelg dette. Det starte fint med en fin dag på Goldwingen sammen med veldig trivelige folk. En fin blanding med forskjellige sykler som gjorde 22 mil gjennom Norske og Svenske landskap. Det er jo bare å krysse finga for at det blir en fin sommer så vi kan gjenta dette. 

Det ble også en tur til Goldwingspesialisten. Det var nå meninga at vi skulle se på holder til mobilen, den blir også brukt som GPS så planen var å få den den opp på styret med riktige fester. Det endte med at vi kjøpte Intercom til systemet på Goldwingen, det ble veldig bra for nå har vi musikken inn i hjelmene og kan brukte CB radioen når vi treffer på andre Goldwing’ere. 

Vårt Bluetooth system, kjøpt høsten 2016 er da til salgs. 

Frua har fått prøve seg på pistolskyting. Det gjorde ho så bra at jeg håper det ga mersmak. Siste blinken var på 45 poeng. Det tar jeg av meg hatten for, det var etter 4 eller 5 serier. 

Jo noen ganger er det slik at man ikke kan velge hvilket “kjøretøy” man helst vil bruke. 

Da vi var på vei hjem fra Jessheim møtte vi en kjendis, en navnebror til Goldwingen vår, som har fått navnet Bumblebee. Ved siden av oss sto en gul Bumblebee. 

Det har blitt litt over 700km på Goldwingen denne langhelga. Så idag ble det bare en vask og rett inn igjen i garasjen. Jeg fikk også montert 12V uttak idag. 

Det var en langhelg med gode minner å lagre til kalde vinterdager. Neste tur på agendaen er 2.juni med Goldwing Club Norway og Barnas dag på A-hus. Der skal Bumblebee stå til disposisjon om noen vil være med og kjøre en tur. 

Lag en fortsatt fin søndagskveld. 

#blogg #goldwing #honda #sommer #helg #mai #2017 #mc #foto #gwcn 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg