Jubileum

Nå skal det endelig feires, et 5 års jubileum. Detta er et jubileum vi har ventet et år på. På grunn av en mye omtalt pandemi ble vi nødt til å utsette 5 års jubileet vårt til i år, ett år for seint. Vi er nok ikke de eneste som har måtte utsette jubileer og andre feiringer.

Vi har altså holdt klubben vår gående i 5 år nå, pr nå er vi jo godt inne i vårt 6. år.

14 medlemmer med jevnlig kontakt med kaffetreff hver søndag, felles kjøreturer og årlig klubbtur. Jeg synes det er bra, veldig bra faktisk.

 

Idag var jeg en tur innom puben vår og så til at pc og tv kunne kobles sammen. Det skal vises filmen fra siste klubbtur som en start på kvelden. 

Det mange fine mil på veien med All In Mc Granli. Du kan se noen av dem her på YouTube.

Vi gleder oss til feiring og fest.

Har du noe du skulle ha feiret på etterskudd?

Smaken av fisk.

Ja jeg har nevnt det før, om du ikke liker smaken av fisken, du skal ikke døyve bort alt, men du kan gjøre smake av fisk litt mildere om du har litt honning og noen flak med chili på den før du slenger den i panna.

Men du, det går faktisk fint å ha på både honningen og chili i panna også, om du skulle glemme å ha på dette før steking, jeg glemte det idag. Fullkorn pasta, rømme, brokkoli og en liten skvett med sitronsaft over før du spiser. Ble jo ikke så ille dette.

IPhone ligger til oppdatering, hvordan blir den med ios 15?

Helga har inneholdt to morsomme og sosiale arenaer.

Men kan det ene være bedre enn det andre? 

Første punkt på agendaen var en motorsykkeltur med Mc Turer Kongsvinger, det er alltid moro. Vi kjørte en fin tur gjennom Lekvattne-Østmark-Torsby-Charlottenberg og tilbake til Krakken. Det ble en fin tur på rett i overkant av 200km. Vi stoppet og tok en matbit og en kopp kaffe i Torsby. Detta er en veldig fin og sosial arena å møte kjente og nye mennesker.

Andre punkt på agendaen min i går var en liten festsammenkomst med kolleger. Det ble et lite vorspiel og så ut på bowling. Så langt er det ingenting å si på denna sosiale arenaen, men så, etter noen øl og et par drinker begynner morgendagen å bli skummel. Ja du veit åssen det er når du har hatt en hyggelig kveld så kan dagen etter være litt tung. Slik blei det jo i dag da.

Så kan den ene være bedre enn den andre?

 Nei! Jeg synes begge disse sosiale arenaene er fine og morsomme, uansett hvordan dagen etter måtte være. Klart, en dag på mc har ikke de ringvirkningene som en tur på fest, men tross det så vil jeg ikke være disse sosiale arenaene foruten. På mc tur prates det om mc, turer og opplevelser. På fest blir det mer, ja, allsang på høyt nivå, ikke egnet på tv…?

 

Fikk ikke gå hjem

Etter å ha takket for kvelden til kollegene tenkte jeg at jeg skulle ta beina fatt og gå hjem, det var målet. Så jeg begynte å gå fra sentrum og retning hjem. Jeg har gått hjem før, på vinter med snø til knea i boots og dressjakke så en spasertur gjennom skogen på sommer/høst skulle jeg vel klare fint. Jeg kom ikke så langt før mobilen ringte, jeg skvatt litt til der jeg gikk, hadde ikke forvente at den skulle ringe på den tida døgnet.

-Hvor skal du?

-Jeg skal hjem, svarte jeg.

-Skal du gå til Granli?

-Ja det var tanken, svarte jeg.

-Glem det, jeg kommer straks!

Så slik gikk det, der kom tremenningen min og plukket meg opp og svingte meg hjem.

Frisk luft uten å løpe.

Ettersom høyre kne har “knela” litt ble det ikke noen løpetur i dag, det hadde det ikke blitt uansett, så ble det en gåtur. Fest i går, ingen løping i dag. Men jeg trur sannelig at at venstre kne har vært litt brått ned i gulvet under hard bowling kamp, for det kneet har fått seg en smell. Men det ble nå en fin tur, godt med frisk luft, kaffe og sjokolade.
Krysser finga for kjapp healing på knea så jeg kommer meg i HOOKA skoa så fort som mulig. Men det står flere ting på agendaen fremover så tid må tildeles og prioriteres.

Fortsatt god søndag.

Skulle tatt signalene.

Trosset signalene, da blir det ikke mer løping denne helga.


Mulig at det skjedde noe i kneet i forrige dagen, det var vondt da jeg sto opp på morran.

Da jeg var nesten oppe knakk det sammen, men jeg gjorde nok en feil vurdering igjen, jeg var så godt i gang og følte tida var god, det ble å overse signalene og trå på helt opp til toppen. Tida jeg skulle slå var 25 min.

Idag ble det ikke noen ny tid, det ble en 25 minutters tur til toppen denne gangen også. Nei da, det ble å snu og gå ned igjen samme veien jeg kom opp. På veien ned ble kneet så vondt at “lyset” holdt på å gå at jeg måtte sette meg ned i stien og ta meg en liten 5 minutter.

Jeg kjenner at detta var direkte…ja…jævlig irriterende! 

Det kan vel hende at ulent terreng har gjort sitt til at jeg har fått en strekk. Jeg har trampet over mange ganger og er redd for anklene. Så når jeg kjenner at jeg tramper litt skjevt på underlaget prøver jeg å kompensere for det, det kan være her jeg har fått en strekk på kneet.

Hmmm lurer på om bowling på lørdag er så lurt? Det finner jeg ut på søndag 🙂

Det er fredag folkens…Lag en fin en 😉 

 

Nå var det på tide!

Jeg hadde et eneste mål idag. Nå var det på tide å klemme til litt mer enn forrige gang.

Flere ganger nå så har tida på 7,8 km turen til Granli Varden liggi på 53-55 minutter. Nå var det på tide å klemme ned den tida litt til. Målet var å få tida litt under 53 minutter som var beste tid.

Idag slo jeg beste tida mi med 4 minutter. Idag ble runden gjort på 49 minutter. Det er ny personlig rekord. Det murrer i beina, kjennes godt. Nå er det bare å sette neste mål. Skal vi si 45 minutter 💪🏻

Det er nesten så moro at jeg vurderer å sette trening i system og ikke bare ta dissa rundene når jeg føler jeg har tid og overskudd. Ja ja nå får vi ha fokus på neste punkt i dag. Harley’n skal ut på tur 👍🏻

For tidlig kan ikke kroken krøkes om den god krok skal bli.

Det er nå vel helt motsatt av hva detta utrykket egentlig betyr. Men jeg trur jammen det at om du krøker en krok for tidlig, før den er blitt husvarm og klar, ja da blir det ingen god krok.

Sånn som idag da, jeg er litt usikker på hvor god en «krok» jeg blir utover dagen idag, jeg ble nemlig veldig tid krøket idag. Sånn ca litt før kl04 i natt 😬 Da var det visstnok på tide å krøke meg ut av senga.

Jo da. Det var nå ikke så ille, mulig jeg ennå var i sjokk, ikke helt våken eller i et vakuum. Men jeg fikk nå beina ned på gulvet, fillene på kroppen og kaffe i koppen. Det gikk jo så bra at jeg tok ned en klesvask, vaske en klesvask, hang opp den, tok meg en dusj og begynte å redigere en ny film. Helt utrolig hva man får tid til når de små morgentimer utbyttes. Oppvaskmaskin var jo også klar, hei som det går unna i de små morgen timer.

Så får vi se hvor våken denna kroken er når ettermiddagen kommer, javisst ja, det er Mc kjøring idag 🥴 Vi ses da…trur je 🤣

Da var stemme avgitt.

Stemmen er valgt, min rett til å påvirke demokratiet?

Eller hva tenker dere, stemmen du har gitt til ditt parti er jo bare en liten del av det politiske spillet. Partiene gjør som de vil og lager sammensetninger etter at stemmene er telt opp. De minste partiene, de som faktisk “ingen” vil ha kan faktisk komme i posisjon og være avgjørende for mange avgjørelser…ikke bra.

Bruk retten din til å stemme for det er her demokratiet stopper og politikerne planlegger sine neste fire år i sin politiske karriere.

Han på bilde her er ikke så sikker på om politikerne har nasjon og dets innbyggere som første prioritet…

Den lengste reisa jeg har hatt til nå.

Det ble den lengste reisa jeg til nå har hatt. Ikke kjørte kilometer på veien, men på film. Aldri har det tatt så lang tid å sette sammen en tur. Så er vel detta også den lengste filmen jeg har laget.

Det er spennende, det er moro og det fint å kunne se tilbake og gjenoppleve turene. Det er jo litt derfor jeg driver med detta. 120 klipp er redigert og klare.

Så har du en snau time, ta deg et par kopper kaffe og sett deg ned og bli med på klubbturen med All In Mc Granli 2021.