Nå er det slutt. Det ble mange fine stunder sammen, under pels pledd i koselige vinterkvelder, men nå er det over.

Nå søker vi ny adresse. Her kan vi ikke være lenger, det er ikke plass til to her. Det veldig trist for du har vært verdens beste. Om 6 uker må du ut.

Jeg måtte ut og kjøre meg en tur.

Jeg synes detta var så trist så jeg måtte en tur ut og få litt luft. Det ble et par mil på atv’n Shrek. Han hadde kjørt mye ved i det siste og hatt veldig mye start og stopp. Det var greit å få han ut på veien og få blåst ut litt sot og ladet batteriet litt. Denna turen hadde vi godt av begge to.

Litt tankefull og usikker.

Jeg er litt tankefull og usikker på nye bekjentskaper. Jeg har hatt det veldig bra der jeg har vært, men nå må nye bekjentskaper få rom i min hverdag, og jeg håper vi finner roen og blir dus med hverandre.

Nei det er ikke lett.

Nei det er ikke lett å skulle bytte ut det kjente med det ukjente. Jeg har i 5 år hatt, det jeg karateriserer som verdens beste sofa, men frua har aldri likt den. Så idag ble det bestilt en ny sofa, så den gamle må ut. Men ikke før om ca 6 uker. Så om du vil kjøpe verdens beste sofa så si ifra, den er dessverre til salgs.

 

Det ble ikke mindre enn 4 innlegg i det nye Goldwing Nytt denne gangen.

Det er alltid moro når et nytt medlemsblad fra Goldwing Club Norway kommer i posten. Det blir noe annet å se reportasjer fra andres turer og opplevelser når det er på papir, enn for eksempel på Facebook. Når ting er på trykk er det mer håndfast, lagt kort ligger, dette får du ikke slettet eller redigert igjen.

Jeg er med som bidragsyter til bladet, eller som det heter -Goldwing Nytt medarbeider- og prøver å bidra med litt bilder og tekster til bladet. Denne gangen ble det hele 4 innlegg som jeg håper kan være av interesse for de som leser.

2 av bidragene har dere sett her på bloggen, det er fra turer vi har kjørt. Ferie Kickstart tur og turen vår til Lista Flyplass hvor jeg var for 25år siden i millitæret. Du kan se tilbake på de dagene her dag1dag2dag3.

Det kom også med i bladet omgjøringen av en Erde tilhenger til Goldwingen vår. Det kan du lese litt om her.

Det fjerde bidraget var om HERE WeGo navigasjons app til mobilen. Dette er et godt alternativ til navigasjons app om man ikke vil kjøpe en gps i butikk. HERE WeGo er gratis og kan brukes offline.

Nå skal det lese fra de andres bidrag.

Det jeg har skrevet sjøl har jeg jo oversikt over, sånn nogenlunde ihvertfall, så nå skal jeg lese meg igjennom hva de andre har opplevd på sine turer gjennom sommeren. Det skal bli moro å bla seg gjennom bladet side for side nå i kveld i godt selskap med chips og dipp.

 

Jeg legger ut noen linker her om du er interessert i noe av det som er nevnt i dette innlegget.

Goldwing Club Norway.

Mc Turer Kongsvinger.

HERE WeGo.

Ønsker alle en fin fredags kveld.

Jeg kan vel ikke påberope meg å være småbruker.

Men det har vært en vår, sommer og nå høst, som har hatt et veldig stort aktivitetsnivå nedpå det lille stykket Norge vi kaller Fagerli.

Denne helga ble det arbeid fra morra til kveld både lørdag og søndag. Men Garasjen har nå fått sitt første strøk med beis, all vinterveden er inne….jiiiihhuuuu….og taklegging og beising av vedskjul kan starte. Det blir vel en runde til på garasjen i morra, og så vedskjulet.

Det er så godt å legge seg i kveld med tanke på at veden nå er innomhus.

Denne dagen, helga faktisk, rundes av med et godt måltid fra grillen.

I morra starter ei spennende uke, flere oppgaver som må krysses av før høsten og vinteren får for godt tak på årstida, som rettmessig er deres.

Lag en fin uke.

 

 

 

Vi har nok ikke samme mål ang forberedelser.

Nei vi har nok ikke samme mål når det kommer til forberedelser. Fokuset til dyra ligger nok rundt det å legge på seg til vinteren setter inn, litt spekk på kroppen mot kulda er nok det de tenker på.

Her hjemme går det nok mer i at vi må bli ferdige med alt vi har satt som mål før vinteren setter inn. Det handler da mer om at vinterveden skal inn, at garasjen skal bli malt, og vedskjulet.

Noe likt har vi kanskje som mål, å holde seg varm, dyra gjennom et tykt spekklag under huden og jeg med at veden må inn før vinteren kommer for å holde meg varm.

Litt over 6 timer med vedkjøring ble det idag, jeg er ikke ferdig så søndagen blir en jobbe dag den også. I morra skal alt inn!

Trivelig avslutning.

En dag med mange timer jobb avsluttes med bålpanna, en Mariestad’s (eller 3) med ostepølse, marshmallows og en million flyvemaur som syntes den gule t-skjorta mi var veldig tiltrekkende.

Det ble en arbeidssom, men svært fin lørdag detta.

 

En liten video fra hvordan hverdagen her de siste dagene har vært.

8 sesonger med Game of Thrones.

Da var vi ferdige, antagelig som siste seere av serien, og kanskje ikke som de aller største fansene av serien heller. Men det har vært en reise gjennom et eventyr som har vært greit å følge. De første sesongene bøy på mest, for meg, da vi kom litt utti serien ble jeg litt uinteressert og var på nippet til å gi opp hele serien. Så får jeg høre at slutten byr på en vending man bare må ha med seg. Jo det gjorde det, det ble en ending på hele serien som jeg ikke hadde sett for meg.

Episode 3 i sesong 8.

Her var det nesten helt stopp, jeg gikk fra tv og en tur inn på pc’n. Jeg ser tv’n fra der pc står i stua, det ble med et halvt øye jeg fulgte tv’n, hoved oppmerksomheten gikk til Facebook.
Hele denne episoden ble filmet i et sånn mørke at det var nesten umulig å se noen ting på tv skjermen. Mørkt? Jo det skulle nok være mørkt, men når det er så mørkt at et tv show blir redusert til lydbok, eller hørespill på radio, ja da kan man sitte ved pc gjennom hele episoden. Det var på nippet til at jeg ga opp hele serien bare der. Men nå er vi igjennom, og det har tatt tid. Vi har sagt til oss sjøl -vi må vel se ferdig når vi har sett så langt.

Og selvfølgelig står serien på hylla i samlingen med alle de andre filmene og seriene vi har. Men det blir nok ei lang stund før jeg tar dem frem og ser dem igjen.

Vi måtte vi også se dokumentaren.

Hva skjer bak kamera?

Det var veldig morsomt å se dokumentaren om Game of Thrones. Hva skjer bak kamera, alle rekvisittene, kulissene, kostymene. For ikke å snakke om alle timene man øver, pugger replikker, koreografi og all ventingen.

Jeg har ikke mye erfaring fra teater, men 2-3 spill har jeg hatt roller i så det er morsomt å se hvordan slike store scener blir til, se det fra bak kamera og hvordan det blir på tv skjermen.

Nå ser det veldig glamorøst ut å være skuespiller, men det er faktisk nitidig hardt arbeid som krever en hel del av deg.

Middag? Ja det ble gjerne et par skiver med sjokoladepålegg og boks med BATTERY 😉 Men moro var det, ville ikke vært foruten den opplevelsen.

 

Opplevelsen ble krydret da Kongsvinger Amatørteater og Kongsvinger Blanda kor fikk med seg denne fantastiske mannen – Nils Ole Oftebro.

I grå uniform i rollen som Stabell, med grønn fjær i hatten, fikk jeg lov til å bruke litt kjeft på Oftebro som var i rollen som Krebs. Det var jo morsomt 😉

Hva når alt er over?

I Game of Thrones var det flere som snakket om det at man følte man mistet en “familie” når alt var over, det er sant. Når du går tett på folk lenge blir det et savn når alt er over og alle er bort, det blir litt trist. Sånn må det bare bli.

Vel, i dag har vi hatt en pause fra vedkjøring. Det har regnet hele ettermiddagen, det utnyttet vi og tok en pause. Vi fikk sett ferdig Game of Thrones da, og mimret litt tilbake i gamle minner.

 

Lag en fin kveld.

Der var vi igang. I går fikk vi lagt på blekkplater på den nye delen av uthuset, det som skulle bli vedskjul. I dag begynte vi å kjøre inn ved.

Vi klarte å kjøre inn to tilhengere i ettermiddag. Det ble ei rank som du ser på bildet, det vil si at vi har en hel del igjen. Det går nok noen dager før alt er inne, håpet er at det blir fint i helga, da får jeg kjørt på i to fulle dager.

Det er bare å brette opp armene, det er 15-16 kubikk som skal inn.

Også skal jo resten av blekket på taket legges også, ja det er nok å drive med. MC sesongen ser ut til å være ganske så godt som over for oss. Jeg har et håp om et arrangement til, ihvertfall føre jeg må legge inn årene, men vi får se hva været og høsten byr på fremover.

Men godt er det, å være i gang med å få inn vinterveden.

 

Det går fremover med vedskjulet. Igår henta vi takplater, forrige dagen var pappa og hente panel.

Sola skinner så det spørs om det ikke blir litt jobbing på skjulet idag.

Det er spennende å se bygget blir til, jeg trur det blir veldig bra og en fin helhet når alt får likt tak og samme farge.