Game of Thrones.

8 sesonger med Game of Thrones.

Da var vi ferdige, antagelig som siste seere av serien, og kanskje ikke som de aller største fansene av serien heller. Men det har vært en reise gjennom et eventyr som har vært greit å følge. De første sesongene bøy på mest, for meg, da vi kom litt utti serien ble jeg litt uinteressert og var på nippet til å gi opp hele serien. Så får jeg høre at slutten byr på en vending man bare må ha med seg. Jo det gjorde det, det ble en ending på hele serien som jeg ikke hadde sett for meg.

Episode 3 i sesong 8.

Her var det nesten helt stopp, jeg gikk fra tv og en tur inn på pc’n. Jeg ser tv’n fra der pc står i stua, det ble med et halvt øye jeg fulgte tv’n, hoved oppmerksomheten gikk til Facebook.
Hele denne episoden ble filmet i et sånn mørke at det var nesten umulig å se noen ting på tv skjermen. Mørkt? Jo det skulle nok være mørkt, men når det er så mørkt at et tv show blir redusert til lydbok, eller hørespill på radio, ja da kan man sitte ved pc gjennom hele episoden. Det var på nippet til at jeg ga opp hele serien bare der. Men nå er vi igjennom, og det har tatt tid. Vi har sagt til oss sjøl -vi må vel se ferdig når vi har sett så langt.

Og selvfølgelig står serien på hylla i samlingen med alle de andre filmene og seriene vi har. Men det blir nok ei lang stund før jeg tar dem frem og ser dem igjen.

Vi måtte vi også se dokumentaren.

Hva skjer bak kamera?

Det var veldig morsomt å se dokumentaren om Game of Thrones. Hva skjer bak kamera, alle rekvisittene, kulissene, kostymene. For ikke å snakke om alle timene man øver, pugger replikker, koreografi og all ventingen.

Jeg har ikke mye erfaring fra teater, men 2-3 spill har jeg hatt roller i så det er morsomt å se hvordan slike store scener blir til, se det fra bak kamera og hvordan det blir på tv skjermen.

Nå ser det veldig glamorøst ut å være skuespiller, men det er faktisk nitidig hardt arbeid som krever en hel del av deg.

Middag? Ja det ble gjerne et par skiver med sjokoladepålegg og boks med BATTERY 😉 Men moro var det, ville ikke vært foruten den opplevelsen.

 

Opplevelsen ble krydret da Kongsvinger Amatørteater og Kongsvinger Blanda kor fikk med seg denne fantastiske mannen – Nils Ole Oftebro.

I grå uniform i rollen som Stabell, med grønn fjær i hatten, fikk jeg lov til å bruke litt kjeft på Oftebro som var i rollen som Krebs. Det var jo morsomt 😉

Hva når alt er over?

I Game of Thrones var det flere som snakket om det at man følte man mistet en “familie” når alt var over, det er sant. Når du går tett på folk lenge blir det et savn når alt er over og alle er bort, det blir litt trist. Sånn må det bare bli.

Vel, i dag har vi hatt en pause fra vedkjøring. Det har regnet hele ettermiddagen, det utnyttet vi og tok en pause. Vi fikk sett ferdig Game of Thrones da, og mimret litt tilbake i gamle minner.

 

Lag en fin kveld.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg