Sjøl med litt snøfall i natt så er vi langt unna 2018.

Om så er at det har vært mørkt og energinivået er fullstendig på bunn i denne mørketida så har januar vært en fin mnd så langt, og slik blir den vel resten av mnd også sida vi nå er kommet til den 31.

Lite snø og mildt er ei god oppskrift jeg liker godt. Synd for de som dyrker vinteridretten så klart.

Her er noen bilder fra 2018.

Finnes det ingen folk eller instanser som kan stoppe dissa menneskene?

I mediene står det å lese at Amcar folket har hatt feiring og utstilling i Frognerparken i snart 20år. Men nå har bymiljøetaten stoppet dette arrangementet fordi de ikke vil ha biler inn i parken. En 20år gammel tradisjon som hender EN gang i året…jo du, miljø har blitt en byll i vårt samfunn, men byllen er ikke et skiftende klima, byllen er den grenseløse og tankeløse måten å gjøre tiltak på!

Finnes det ingen som kan sette en stopper for denne miljøpolitiske galskapen?

Les stykket i Dagsavisen via linken her.  

 

…gyngestolen, konfekt, twist og kaffe kjennes veldig naturlig? 

Vi har gjort oss en tur til sentrum, med vår Toyota Prius plugin hybrid, for så å komme hjem, gå en tur, så sette på kaffe og tenne myslys og nyte en kopp kaffe og en bolle twist. Noen video opptak har det jo blitt, ligger klare til redigering.

Vel, “Action Jackson” er ikke et uttrykk som faller ned i fanget på meg her jeg sitter. Men akkurat i kveld skal verden få snurre litt på egenhånd, jeg har satt meg godt til rette i go’stolen og akter å ha en rolig fin lørdags kveld i den.

Lag en fin kveld.

GOD HELG

Ja det kan vel ikke sies mer tydelig enn det, fredagen er her og helga står for tur.

Opgraderingen fra GoPro HERO 4 Session til GoPro HERO 8 Black har jeg gledet meg til, så det går nok noen timer i helga å gjøre seg kjent med det nye kamera.

Lag en fin helg.

Oppgradering etter 4 år.

Siden 2016 har GoPro HERO 4 SESSION vært en trofast turkamerat som har dokumentert mange mil på veien med mc. En og annen skogstur og vlog har det også blitt.

Session kameraet har gjort jobben det, men jeg har jo ønske meg et, kan vi kalle et fullblods GoPro kamera. Det fikk jeg idag.

Idag kjøpte jeg GoPro sin siste modell HERO 8.

Kamera står nå på lading, det blir moro å gjør seg kjent med, i god tid til mc sesongen.

3 egg, 2 skiver revet Jarlsberg, noen biter paprika, 2 skiver revet servelat rørt om rett i bollen og 180grader i ca 10min.

Det ble en veldig luftig og fin omelett. Hvor lang tid du setter Airfryer på kommer litt an på hvor saftig du liker omeletten din. Jeg liker eggene mine litt bløte så dette ble et helt perfekt resultat for min del.


Dette ble en veldig god lunsj på dagen idag.