Du kjenner det, men veit ikke hvorfor.

Du kjenner den gnagende følelsen, den følger deg hele veien. Du er egentlig fornøyd, turen har gått veldig fint, du har kost deg i fjellet i det beste været en fjellheim kan vise deg, du sovnet i lyngen til den svake brisen som suste så ømt over hode ditt der du lå.

Bilen sviver som en drøm på veien, det går lett å kjøre hjem, sjøl om du ikke vil hjem. Men det er noe som gnager, noe mangler, det er noe som er glemt!

Når jeg kommer hjem og skal legge meg skjønner jeg hva den gnagende følelsen er, jeg har glemt toalettmappa mi, der ligger tannbørsten!!! Jeg måtte helt hjem, helt til kveldens siste punkt og gjøremål før jeg fant ut hva som gnagde meg hele veien, der jeg egentlig satt fornøyd på vei hjem.

Vel vel, det får bli en tur på butikken og kjøpe ny tannbørste idag da, om jeg da ikke glemmer det også 🙂 Lag en fin dag.

 

Høsten og fjellheimen lokker.

Som huldra lokker på deg i den djupe skogen, slik har fjellet klart å lokke meg opp på sine åpne sletter.

Forrige helg var jeg med brorsan og Milla på jaktprøve. Det gikk fint og Milla gikk hjem med en 2.AK premie.

Denne helga skal jeg på den andre hytta, hytta til pappa, også i Trysil Bittermarka.

Denne helga skal jeg ta meg en tur på fjellet sjøl, om ikke tåka kommer og fjerner all sikt skal jeg nå klare å orientere meg i landskapet. Om så skulle skje, så får jeg bli på stedet hvil til tåka letter.

Er det en turvenn du skal legge sjela i så er det sko. Jeg la igjen sjelen og kreditt kortet igår da jeg kjøpte meg Crispi Kongsvoll til 3899kr. Men nå regner jeg å kunne gå tørr og god uansett forhold jeg måtte møte.

Nå er det bare å følge med på klokka, seinest kl1800 retter XC70 nesa nordover.

God helg til alle.

Hvorfor gjøre det enkelt når du kan få masse trim i samme slengen.

Jo onsdagen begynner sånn, med det som skjer dagen før, det ble grunnen til at onsdagen ble som han ble.

Bilen er på verkstedet, skifte foring i bakstilling, ok det, er jo slitedeler. Men jeg misforstår verkstedet om at dem har oppe så jeg rekker å hente bilen på tirsdag. Ikke noe problem, pappa kom og hentet meg og kjørte meg hjem. Det var tirsdagen.

Så begynner onsdagen. Jeg satte på meg kjørejakke og hjelm, trille ut Harley’n og trykke på knappen…dødt!!! Jeg visste at den trengte nytt batteri, men det har gått bra i hele sommer med tette turer og god temperatur i været. Nå hadde Harley’n stått ei uke og temperaturene er drastisk blitt lavere enn i sommer…

Ok jeg må rekke jobben! Inn igjen og skifte…til sykkel…tråsykkel! Her var det bare å ta det kjøretøyet jeg kunne stole på, sykkelen GEKKO. Klokka var blitt 0620 og jeg skulle åpne avdelingen 0645. Jeg rekker det fint med 5 minutter til overs.

Arbeidsdagen er over og jeg har vurdert om jeg skal ta bilen hjem, henta den i pausa, det er gangavstand til verkstedet. Nei! jeg er så godt i gang at jeg sykler hjem…hopper i Hooka’ene og løper tilbake til jobb for å hente bilen. Den turen tar 40 minutter på en 6,5km strekning. Nå var det egentlig nok kjente jeg. Men godt var det, å kjenne murringa i beina da jeg avsluttet dagen og satte meg på sofaen.

Nå i dag er det bare rester igjen av dagen…men å sitte stille…nå…trur ikke det går.

Lag en fin kveld.

Det blir aldri lettere til toppen.

Lettere for hver tur? Nei det blir faktisk ikke lettere for hver tur. Noen ganger går det tungt, veldig tungt, så kan det kjennes lettere ut, men tid står fast. Idag nådde jeg toppen på 26 minutter, ny rekord.

Idag var en rar dag, det gikk lett, slik lett at «jeg trur jeg løper opp her, isteden for å gå» lett. Mulig at det var regnet og en litt lavere temperatur i lufta som gjorde det, eller kunne jeg være motivert av noe?

Jeg har ingen gode svar, jeg trur jeg prøver noen turer til med samme vær som idag, kanskje jeg finner svaret. Lag en fin kveld.

Å du…går det for lett har du tatt i for lite 🤟🏻

Litt dørstokkmila.

Ja det var litt sånn dørstokkmila å komme i gang med denna redigeringa, klubbturen til Rjukan i år. Men nå er jeg godt igang trur jeg. Det er mange klipp som skal ses igjennom, sorteres og klippes.

Dag en, reisedagen og dag to med turen til Gaustatoppen er nå klare. Jeg velger å lage en lang episode denne gangen isteden for en for hver dag. Latteren sitter løst når jeg gjenopplever turen via klippene, det var moro å ta med gubba på en tur dem aldri hadde gjort før, Gaustabanen inne i fjellet.

 

Neste steg er lørdagen og turen til Vemork, besøket på industri museet og omvisning i Tungtvann kjelleren. Blir nok klar denna filmen også skal du se.

Ingen bivirkninger så langt.


Dose 1 den 30.juni og dose 2 den 12.august uten bivirkninger…trur jeg…lurer på hvorfor jeg ser dobbelt…skit samme det 😳

Det som er litt mystisk er at når jeg tok første dose så sto det registrert på denna nettsida alle har, at jeg hadde fått første stikk. Så gikk det et par dager så var det borte, jeg tenkte ikke så mye over det. Så fikk jeg da andre stikk, nå står det at jeg har fått 1av2 doser???

Prøvde da i dag å ringe et nr for å få orden på detta, det ga jeg fort opp. Så lang matpause har jeg ikke at jeg kan vente på «du er nr 52 i kø» 🥴

Jaja, jeg får prøve igjen i morra 👍🏻 Lag en fin kveld.

Ny sesong ute.

Ny sesong ute nå, ikke sett den sier du, flipp over på Netflix og søk opp Grace and Frankie.

Men dundringa, nei den kommer takk og lov ikke fra himmelhvelvingen, den kommer fra bilvasken, kostene som slår mot karosseriet.

En veldig fin søndag har møtt sin kveld, noen er kanskje ikke klare for å falle til ro, her er det gjort det som gjøres skal så vi sier god kveld herfra.