Aldri vært mer trengende enn i år.

Lagt vekk alt.

Aldri har vel en ferie vært mer velkommen enn i år. De siste ukene har vært dryge, for å si det mildt! Men nå er endelig dagen her. DET ER FERIE🤩 og alt er lagt vekk.

Bilen er klar, bagen er klar og vi er klare. Nå venter en biltur på ca 4,5 timer foran oss. Den blir fin, jeg gleder meg til å rulle denne turen i Mercedes R-Class. Det er ingen ny bil, men for en flott vogn å ligge på veien med.

Kjølebagen er pakket med litt drikke, ett par knekkebrød og en liten sjokolade. Vi er straks klare til avreise.


4 uker ligger foran oss uten å forholde seg til tid og sted. Nå skal jeg bare være, være i øyeblikket.
Bilder fra dagene kommer etterhvert som dagene går.

God ferie alle ☀️

Nå er vi der, nesten.

Dagen før dagen.

Det er slik vi beskriver Lille Juleaften, dagen før dagen. Men jeg tar med meg den også når det kommer til ferie. I morra er det nemlig ferie, 4 uker med ferie. Det finnes nok ikke ord som kan beskrive hvor godt det skal bli. Jeg har ventet lenge på sommerferien nå. Tida har gått i sneglefart den siste tida nå, ikke bare sneglefart, men som snegler på en limpinne.

Men i morra er dagen her. Klokka 1515 er tida endelig inne for 4 uker med tid man bare styrer over sjøl, ingen klokke å se på, ingen tider å forholde seg til. 4 uker hvor bare jeg bestemmer over tid og gjøremål sjøl. Det skal bli så utrolig godt. Jeg får si som dem sier “ikke ringe meg, jeg ringer deg”. Men jeg kan si det slik at jeg ringer ingen om noen skulle ringe meg…jeg har ferie!

Nja, så bastant skal jeg ikke være, men jeg kommer til å være veldig selektiv over hvem jeg gidder å ringe tilbake, om du skjønner hva jeg mener 😉

Huset er vasket, ryddet og gjort klar til ferie. Klokka 1515 går jeg lettet ut fra jobb. En time seinere skal jeg en tur på togstasjon, og så kan ferien begynne. Som sagt, ord kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg.

Jeg måtte har en liten pause i vaskinga i dag. Det ble en tur på Krakken med brorsan. En is og en boks med Battery og et hyggelig møte med mc folk var et velkomment avbrekk.

Nå sier jeg god natt. Om jeg får det til så kommer det en liten oppdatering gjennom feriens dager.

Fikk brått litt panikk!

Litt i overkant feminin.

Å det er så lenge side jeg har sittet her og delt ting fra hverdagen min, det er nesten så fingrene ikke finner frem over tastaturet. Men her kommer en liten hendelse fra hverdagen.

Panikken? Jo nå skal du høre.

Lærlingen vår, Azra, på jobben har flere ganger spurt om ho ikke kan få flette håret mitt, det er det beste ho veit, å flette håret til folk. Og ho fletter stadig vekk håret til både voksne og barn. Så da ho spurte meg i dag om ho ikke kunne få være så snill å flette håret mitt sa jeg endelig ja. Det ble jo tight og fint det, ho er veldig flink.

Det ble også en god latter på avdelingen når jeg måtte gå runden og vise meg frem. Men det er nå bare moro det, å kunne gi andre en god latter. Men jeg ble nå litt bekymret når jeg fikk høre at jeg var i overkant feminin med den fletta. Med bare ti minutter igjen av arbeidsdagen fikk jeg smått litt panikk når jeg prøvde å få fletta ut igjen, den var skikkelig tight.

Kjære vene, jeg kunne da ikke gå ut i det offentlige rom med en slik feminin flette på hue! Jeg brukte nok 5 minutter på å få den ut igjen, i grei tid til arbeidsdagen var over 😁

Håret forsetter å vokse og jeg har ingen planer om å klippe meg 😉

 

Flaks med den.

Gjorde riktig valg.

Jaggu hadde jeg flaks med den, jeg tok den blå Harley’n på Krakken idag, ikke den blå gressklipperen fra Biltema 🤣

Det ble ikke lange turen og ingen softis. Det ble en boks Battery og en Japp. Men kvelden kommer fort og i morra venter en ny lang dag.

God natt der ute 😉

Hva tenkte jeg, tenkte ikke i det hele tatt?

Godt nok stekt?

Det er ikke bare denne sida som blir glemt i kampens hete. Nei da, du skjønner det at det er ikke alt en kan huske på når man har det travelt i en hverdag, eller når du ser ett lys fra noe som ligner et romskip komme oppover veien sånn litt før kl23 i en sommerfest.

Jau da. Vi hadde jo denna sommerfesten vår, en veldig trivelig kveld ble det. Men vi fikk jo lyst til å reise ut en tur da når det ble litt utpå kvelden. Bil ble bestilt, tida gikk fort og vips…der kom det ei drosje oppover veien. Da ble det litt hurramegrundt, vi var litt for mange til den drosja så vi måtte få fylt den og en privatbil.

Joda, alle skal med.

Så var kvelden over og vi kom oss hjem igjen. Der sto det veldig mye igjen på bordet, sånn som det skal etter en sommerfest. Rydde fikk vi gjøre dagen etter, men vi gjordet en runde og fikk inn det som var av mat å ta vare på før vi fant senga.

Det var da jeg skjønte at jeg hadde glemt noe før vi dro.

Jeg tok opp lokket på grillen…den var da veldig varm? Jo den grillen sto fortsatt på den! Og på grillen lå det to kjøttstykker meget godt stekt, litt mer som to kullbiter. Det frista ikke særlig til nattmat for å si det sånn, jeg trur også at påfølgende dag hadde blitt særdeles kjedelig. Å sitte fyllesjuk hos tannlegen for å reparere tenner hadde ikke blitt en noe mer god “dagen derpå” enn det den allerede lå an til å bli.

Så begynner hue å gruble. Hvordan kunne jeg glemme å stenge grillen? Så kom jeg på det. brorsan hadde spurt meg om hvordan han skrudde av grillen, da hadde jeg sagt at han bare kunne sette den på minimum styrke i fall noen ville slenge noe mer på grillen. Her kom det fort en tanke til ettertanke. Hvorfor hadde jeg sagt det? En gass grill trenger da ingen forvarming! Den er da varm og klar med en gang.

Men sånn ble det, ett par kjøttstykker så harde og brente at det lignet mer på gråstein. Mulig jeg tenkte på han fra eventyret som åt gråstein fordi han var så kjøtt sulten hele tida…men han kom aldri 😂

Det er onsdag og en kaffe på Krakken står på agendaen. Det har blitt lite mc så langt denne sommeren, det har sin grunn, kanskje en fortelling om det en annen gang.

Lag en fin dag 👍

Slik skal det se ut.

Solnedgang.

Slik skal en solnedgang se ut, og jeg håper det vil se slik ut hele sommeren.

Leverte nesten på sommerfesten.

Rigget og klart.

Så var det rigget og klart til en ny sommerfest med jobben, avdelingen på jobben. Altså detta var på torsdag, i vind og litt kald luft.

Men veit du hva…

Da fredagen kom så blei det så fint et vær og vinden løyet så det var så og si vindstille. Det blei en helt super kveld med grilling, godt drikke og god mat på grillen.

Og som vanlig, alle som kom hadde med seg bøtter og spann med godt humør og smil fra øre til øre.

Jeg skulle stille med grill, bål panne og pomes. Jeg klarte å fikse to av tre ting…eller jeg klarte jo å stille med tre av tre, det var bare det den pomesen kom litt seint, sånn ca når alle hadde spist opp grillmaten sin 😂 Jeg glemte jo å sette på ovnen og det tar jo litt tid før den blir varm, og så skal jo detta stå i ovnen ca 20 minutter. Så jeg leverte vel til sånn midt på treet da, syns jeg sjøl da.

Men for en dag og for en kveld. Det startet kl18 og Garmin klokka sier at jeg var i seng 04:16 på morran, det blei også en liten tur ut skjønner du, da blei det seint 😉 Alt stemte, været, maten, drikka og flotte gjester. Det blei helt toppers.

Men det er klart at det har sin pris å være på topp, det blir et par slakke dager etterpå. 

Idag blei liksom litt slakkis dag nr to idag. Men det retter på seg. Rådyr steik hos mamma og pappa gjorde susen i dag, ei god natts søvn i natt nå så er jeg klar for ei ny uke. Nå er det bare tre uker igjen til sommerferien knakker på døra. Da er det 4 uker ferie.

Lag en fortsatt fin søndagskveld, ute eller foran tv’n, hva du enn måtte ha behov for akkurat nå.