Ikke mange milene denne gangen, men fine severdige veier.

Denne gangen tar vi turen til Gaustatoppen. Vi kjører fra Vierli og rett til Gaustabanen. Allerede nå er på vi 1125moh. Med ca 15min i fjellet skal vi komme oss på 1883moh. Det er en tur du ikke skal ta om du har sterk klaustrofobi.

 

Det var på grensen til at jeg ville dra med denna på tur.

Men jeg tok sjansen, det ble inspeksjon på hver stopp på hele turen for å se slitasjen under veis. Det gikk fint, vi kom i mål og nå sitter det nye dekk på Bumblebee tilhengeren.

Kjøretøyene fikk seg en runde med svamp og høytrykksspyler.

Det er akkurat så vi rekker det før det kommer ei ny regnskur. Men biler, motorsykkel, atv og henger ble reint og kjørt inn før regnet kom.

Når 1 TB blir for lite.

Med så mye filming som blir gjort nå i sommer har pc blitt for liten, lagringskapasiteten er i ferd med å bli sprengt. Da var det bare å gjøre tiltak, kjøpe mer lagring. Det ble en SEAGATE med 4TB. Nå får jeg flytta de ferdige filmene over på ekstern lagring.

Om været holder seg i morra.

Da blir det å montere skvettlapper på mc tilhengeren. I regnvær spruter det høye stråler bak hjulene som gjør det at det ikke er så greit å ligge bak. Jeg har kjøpt gummimatte, skal klippe den til og se om jeg får tilpasset den. Gulvmatte er lettere å tilpasse enn en “ferdig” skvettlapp. Vi får se hvordan det blir.

Ny video er på vei ut. Denne gangen besøker vi Gaustatoppen og Tuddal Høyfjellshotell.

 

Det er mulig kroppen, den fysiske delen ikke er på bølgelengde med det indre, men 4 dager på motorsykkeltur gjør godt for sjelen.

Det har vært noen veldig fine dager oppe på fjellet. Avreise onsdag til Vierli Hyttegrend på onsdag, hjemme igjen idag lørdag. Det ble en fin liten tur på 812km.

Det ble besøk på Gaustatoppen 1883moh og middag på Tuddal Høyfjellshotell. Fredagen brukte vi bare på å gå rundt i området der vi lå, fant ei hytte til salgs rett ved hytta vi leide til den nette prisen på 3 200 000 kr. Den hadde vi kunne tatt veit du, om Eurojack’en hadde slått inn…det gjorde den ikke.

Nå har vi pakka ut av sykkelen, fått i oss mat, sett en film og latt kvelden legge sin hånd over oss. Hjula er skrudd av henger’n, mandag skal den få nye dekk. De dekkene har rullet sin siste tur.

Godt fornøyde med ukas tur og opplevelser sier vi takk for turen og begynner redigering av filmmaterialet som nå ligger på pc’n.

En hjemmedag på hytta.

Dagen igår skulle jo ikke bli så lang som den ble, så idag ble det en hjemmedag på hytta. Vi har sett oss litt rundt og nytt et helt fantastisk vær.

Dagen begynner med en rolig morra med sein frokost.

Mange hytter i vakre omgivelser.

Det ligger mange hytter her, det er nesten som et borettslag, noe vi ikke er vant til, men allikevel er det en kjempefin atmosfære her. Omgivelsene gir en veldig ro.

 

Film med litt mer enn bare mc kjøring.

Det blir mye filming under kjøring, men jeg har stor glede av kortfilmene gjennom vinteren når Goldwingen må stå til vinterlagring.  Så har jeg nå prøvd da, å sette kamera fra meg, se om jeg ikke får med litt mer enn bare kjøring. Idag har jeg prøvd å få med meg noen scener med litt annet innhold til filmene.

 

Avslutter dagen med middag på hytta.

Etter en god tur rundt i området her, en tur bortom ei hytte som ligger til salgs, bare et steinkast unna her vi sitter nå, så avsluttes dagen med en smakfull middag med elgkarbonader, små delikatesse poteter med salat og brun saus.

Vi sier takk for idag og nyter resten av kvelden i sofaen med Truls og Hellstrøm på skjermen.

I morra begynner vi en fantastisk kjøretur på Goldwingen hjemover.

På Gaustatoppen.

Vi starter dagen vår her på Vierli Hyttegrend med en kopp kaffe. Målet for dagen er Gaustatoppen og Gaustabanen. For en som ikke liker karusell og det å ikke kunne kjøre sjøl ble det litt å tvinge seg inn i disse trange vognene, som så vidt akkurat passer inne i en tunnel langt inne i fjellet.

Det ble også et hyggelig møte med Tuddal Høyfjellshotell igjen.

På klubbturen i fjor besøkte vi Tuddal Høyfjellshotell og spiste middag der. Jeg tok med frua i år. Og måltidet sto til forventningene. Det er absolutt verdt å besøke Tuddal Høyfjellshotell. Vi har ikke overnattet der, men spist gode måltider der. En overnatting bør vel kjenne sin besøkelsestid en gang i fremtiden.

Vi har hatt en fantastisk dag her Tuddal/Rjukan område.

 

3 dagers tur.

Det ble en kjempefin kjøretur fra Kongsvinger til Rauland, Vierli Hyttegrend i dag. Noen få regndråper fikk vi, men ikke nok til at vi behøvde regntøy.

Et av målene er å se Gaustatoppen, et annet mål er å besøke Tuddal Høyfjellshotell, og spise middag. Vi får se hva dagene bringer.

Klar til bryllupsfest på lørdag.

På lørdag var det to store begivenheter vi skulle delta på. 18.juli skulle vise seg å inneha to bryllup. Det vil si, det ene paret ble viet denne dagen og startet resten av sitt liv som gifte, mens det andre paret feiret sitt 50.år som gifte og Gullbryllup.

Søstera til Anne Grethe sto brud den samme dagen som mamma og pappa hadde sin 50’ende bryllupsdag. Vi dro i bryllup lørdag og feiret mamma og pappa på søndag. Det ble ei helg med mye godt å feire.