Skal det smøre må det ikke være rusk i maskineriet.

Dette var jo godt å få gjort. Da du ikke helt veit hvor gammel, eller hvor langt olja har gått, jo da er det greit å få tatt et skift og starte trippen på null.

Det kjøres ganske mange mil i løpet av sommeren, både følelsen og turen blir bedre når du veit maskinen har det godt.

Takk til Roger som loset meg igjennom dagens oljeskift og takk for at jeg fikk komme og bruke verkstedet ditt.

Trur jeg skal vie litt oppmerksomhet til mat nå.

Det blir jo ikke tid til mat, ihvertfall er noen dager slik. I dag var en slik dag. Fort hjem, klippen plen, så oljeskift som nevnt over her, så til Vinger for å kjøpe kortbukse…ja nå er klokka 2045 og jeg har fått vært en tur i dusjen, satt på en maskin med klær mens pastaen nå koker i kjelen.

Et aldri så lite rotte res i dag her altså. Vi får tru det blir bedre i morra. Her er dagens utvalg utstilt på sengekanten.

Kom til å tenke på en ting.

Det ser veldig bra ut sånn værmessig nå fremover, det er faktisk så tilogmed jeg begynner å bli litt optimist.

Så bra👍🏻

Men…

Da dukker det opp et annet problem, jeg eier jo ikke en eneste shorts, de ble jo gitt til UFF mottaket sammen med alle de andre buksene mine som har blitt for store. Må jeg ut og kjøpe mer klær…liker ikke 🤪

Nå vil jeg ha!

Ja nå vil jeg ha sommer! Slik som det er akkurat nå, sitter i sola og svetter med kjørebukser, måtte ha ei pause skjønner du for den skiva jeg spiste kl08 i dag var brukt opp, men nå har jeg fått i meg tre egg og tre knekkebrød og en bolle med sjokoladepudding til dessert.

Maten har fått synke litt nå så da er det vel bare å hive på seg skinnet og kjøre ut igjen. Den Fatboy’en ja, den er kjøpt for å brukes. Ses på veien.

Samme hva klokke er.

Det ga seg jo med å regne i går, litt seint, men da hadde jeg jo sitti på sofaen og halvsovet til to filmer. Veien var blaut, men ut måtte jeg og det ble et par fine bilder fra turen i solnedgang.

Lyden fra en 1340 på tomgang kan forveksles med motoren på ei fiskeskøyte. Men finnes det noen finere lyd da, enn lyden fra dunk-dunk-dunk fra båtan på kaia eller en Harley på tomgang lang landeveien på vei mot solnedgangen.

 

Hadde jo ikke gjort noe om været snudde nå.

Nå har det vel vært nok regn! Det begynner å bli irriterende! Det er ikke en dag, en eneste dag uten at det skal komme ei skur.

Men i kveld var det like mye til hjelp som det var irriterende. Det blir faktisk en rolig hjemmedag hele ettermiddagen og utover kvelden. Jeg sa vel noe om det i går, at jeg burde ta det litt med ro. Idag blir det en rolig dag, så greit…jeg utnytter regnskura idag til å se en film, spise en god middag og slappe av med en kopp kaffe med beina høyt.

Å veit du hva? Det er lillelørdag, det blir en tur borti barskapet og godisskapet vil jeg tru 😉

Det er noe som sier at jeg snart må ta det litt rolig.

Men det er ikke mulig å få til veit du, ikke så lenge det er opphold og veier som er noenlunde tørre. Nå er jeg ikke så nøye på om veien er tørre, kjøres skal det uansett, men akkurat i kveld var Fatboy’en nyvasket så da var det jo litt trivelig at det var tørt på veien.

Så da himmelen ikke lenger slapp sitt fornødne ned på oss måtte jeg bare gjøre noen runder.

Men nå er klokka blitt 2200 så det er vel på tide å roe ned, ta seg en dusj og litt kveldsmat. Bør få ræva i gir ellers så rekker jeg ikke tidligvakt i morra….alarmen går 0530 😉

 

Mulig jeg er i mål nå, men man skal aldri si aldri.

Jeg trur jeg er i mål nå, det kjentes ihvertfall bra når jeg tok meg en tur i dag. Etter helgas strabaser og lange timer i bil har det blitt nytt kjøretøy på meg. Vi måtte tur retur Trondheim med bil og mc på henger før vi tilslutt fant det jeg kanskje var på leit etter.

Vi fant et fint eksemplar av en Harley Davidson i Oslo. Den ble med hjem, nå trur jeg kanskje jeg har landet på en sykkel jeg skal bruke i lang tid fremover.

Men det ble altså en bomtur på 96 mil for å finne frem til denne, men slik ble det når sykkel vi i utgangspunktet skulle se på ikke ikke var i den befatningen den ble forespeilet å være. Da var det greit å få tak i denne fine Fatboy sykkelen.

Vips så gikk helga, den går fort når du da sitter i bil fra 03 til 1930 før du er hjemme igjen. Men det får stå sin prøve, uka som kommer har bare 4 dager så er det helga igjen.

Fortsatt fin kveld 🙂

Avgjørelse tatt og mat forsøkt laget.

Jo du sann!

Må’n tru om en noen gang lander? Det vil tida vise etter lørdagen.

I kveld ble det ikke rare krumspringa, klesvask og et forsøk på å lage lasagne. Klesvasken gikk nå greit, klea virker både reine og klare, henger nå til tørk på snora. Så den biten går nok bra. Lasagnen ble, jeg synes noe bløt, fulgte oppskrifta, men føler nok at jeg burde gjort som jeg bruker å gjøre med saus, ha litt mindre veske i enn det som er angitt på pakka. Smakte ikke så verst da ihvertfall.

Lørdagen…blir langtur igjen. Så får vi bare følge med her å se hva jeg skal «lande» på for noe.

Nå skal jeg prøve å lande i noe helt annet, senga. Har litt problemer med å slippe tak i dagene, de er liksom ikke lange nok.