Får da fylt opp dagene.

Først var det 16km på sykkel, så var det lunsj med kollegene, så en tur innom mamma og pappa. Så skulle jeg hjem og ta det litt rolig, finne på noe inne kanskje…neida, det ble vask av Varadero for så å kjøre drøye to timer og møkke opp sykkelen igjen. Jaja vi får starte møkkete på turen i morra da 😉

Lag en fortsatt fin kveld. Her skal det fyre i peisen, var litt småfrøsen da jeg kom inn nå, ikke så rart når gradestokken bare viser 1’C 🙂

En liten runde før lunsj.

Nei, nei jeg skulle ikke sykle noe idag ettersom jeg sykla langtur igår, men jeg fikk jo ikke til det da, å sitte stille og vente på at jeg skal møte kolleger til Påskelusj.

Så det måtte bli en liten 16km tur. Frokost og second breakfast er inntatt. Nå blir det snart lunsj.

Det er ikke lett å sitte stille.

Nei dagene må fylles, det er som om jeg dårlig tid, det er så mye jeg skal rekke…? Så da jeg våknet idag tenkte jeg det at det er to ting jeg må gjøre i dag, bare to ting, men det har tatt storparten av dagen.

Først måtte jeg ut og prøve en 5 mils sykkeltur, samme runden jeg gjorde i fjor. Så tenkt, så gjort.

Så var det ting nr to på dagens agenda, skifte hjul på XC70, over til vinterhjul! Ja du leser riktig, til vinterhjul. Det har seg slik at det snør i Trysil, derfor må vinterhjula på. Jeg kjøpte bilen i går, her er det bart så bilen ble levert på sommerhjul, funker dårlig i Trysil og Bittermarkavegen. Men nå er’n klar med både vinterhjul og henger.

Det var nå enda godt jeg tok en sjekk på den henger tilkoblinga, for denna bilen hadde en 13pin kontakt og hengeren hadde en 7pin kontakt, så kjapt over til Circle K og kjøpe en overgang. Nå er vi klare, alt lyser og er i orden.

Nå har jeg vel egentlig tatt kvelden, middagen er spist, en øl er tatt opp og det er vel egentlig litt tv som står igjen på agendaen.

Fortsatt god tirsdag der ute…jeg logger av 😉

Nå får vi se om det var rett valg.

Bytte bil, det har vi prate om før, behovet eller lysta på en 4×4, en bil jeg kan dra henger med, kjøre på fjellet med, ja bruke til alt. En slik bil skulle prøves idag, og det gjorde vi, jeg og brorsan på tur igjen.

Først skulle vi prøve en 2007 MB R-klasse. Den gikk fint, men det var noe som vi ikke ble helt dus med, så vi tok ingen avgjørelse på den.

Vi takket for turen og reiste til neste objekt, en 2008 Volvo XC70 Summum.

Her falt det meste på plass, sikkert fordi jeg har kjørt V70 i 3 år nå, så valget falt på XC70 D5 185hk.

Jeg fant meg godt til rette i XC70 og hadde en fin tur hjem bak rattet på den, og følelsen på at jeg nå har rett bil som går til alt er sikker.

Men det ble en lang dag som startet kl07 i dag. Jeg kom inn døra hjemme på Sjøli for noen minutter sida, bør få i meg noe mat, en baguette på hele dagen er noe snålt for magen og kroppen.

Gutta på tur tok sine forhåndsregler blandt folk.

Noen ganger trur du ikke det du ser.

Det var akkurat det som skjedde her i dag, jeg våkner, jeg ser på klokka…den viser 0825!!! Nå står jo ikke denna dagen til kvelds…men det gjorde den. Men når sov jeg til 0825 sist? Kan jeg ikke huske.

Men dagen begynte nå rolig og fint, jeg vurderte om jeg skulle sykle en tur, men det var minusgrader og jeg fryser så veldig på beina når det er kaldt på sykkeltur, det ble skrinlagt. Så da fyrte jeg opp i peisen, satte på tv, fulgte fortsatt med på gradestokken, den ville ikke stige nok, la inn en pinne til i peisen, tok meg litt frokost. Det ble middagsrester fra i går til frokost idag, eggerøre over grønnsaker med to knekkebrød og et eple.

Så ringer telefonen, det er Tiril og Milla som lurer på om vi ikke skal gå en tur opp til Granli Varden, det klarte jeg ikke si nei til og det var et veldig fint gå-vær ute, så da ble det tur til Varden.

Det ble en fin tur på 8km og litt over to timer, så avsluttet vi med en kaffe på krakken her på Sjøli. Der ble vi sittende og prate om et annet tema, som skal iverksettes i morra, kanskje. Jeg er spent, gleder meg, gruer meg på en og samme tid, et valg skal tas…om jeg tar det, er det da det rette valget? Det kommer det mer om i morra.

Lag en fortsatt fin søndags kveld. 

 

Som et sviende gnagsår.

Det var i forrige uke, jeg skulle sykle den turen jeg kjørte med Varadero’n, det ble det jo ikke noe av, det har gnagd meg i nesten ei uke som et gnagsår. Så i går da øya spratt opp litt etter 06 var det bare å få på seg og ut og trampe. Kl0657 var turen i gang.

Bør kanskje se litt på bekledningen.

Det skal sies at bekledningen til sykling ikke er optimal, det går i regndress med superundertøy under. Det stopper vinden, men det puster heller ikke så når jeg kommer fra en tur er jeg like blaut som om jeg skulle ha badet.

Frøsen og litt smått sliten.

Idag ble det rett hjem, nesten, jeg måtte en tur innom butikken og kjøpe lader og ekstra batteri til det nye gopro hero 9 kamera. Det viste seg at gopro 8 og gopro 9 ikke hadde samme batteri.

Så nå har jeg en dobbel lader og tre batteri til hvert av kameraene.

Men viktigere var det å få fyr i peisen, dusja og få igjen varmen i kroppen, og mat i magen. Og sida jeg har trodd at det har vært fredag i hele dag, ja så tok jeg en øl til maten, skal jammen gå i skapet og hente meg en sjokolade bit også.

Nyt torsdagen, i morra er det fredag.

Runder akkurat 42000.

Været var helt topp idag, rett etter jobb måtte jeg bare ut på en liten runde med #bigblue Varadero’n. Trur du ikke at tripen sto akkurat på 42000km da jeg parkerte…moro for den som synes slikt er moro…?

Det ble ihvertfall en fin runde på nesten 68km.

Klokka er 20 og det er vel på tide med litt middag, lenge sida lunsj nå.

Smaken er ikke god.

Ja hvordan skal jeg beskrive smaken i munn og nesa nå, den er ikke god, det smaker av kalde tunge lunger som har fått jobbe litt for mye, litt for mye i forhold til hva de egentlig skulle få i kveld, kanskje?

Det var kanskje ikke så lurt å sykle på sånn, jeg skulle jo bare ta det helt med ro, det klarer jeg jo ikke så det går så mye som jeg orker hele tida. Om det går fort? Nei det kan jeg aldri tru imot det sykkeltrente folk kjører på, meg jeg klemmer meg så hardt som jeg har kapasitet til…da må det vel bli bedre og bedre?

Vel vel, med bare 4 BITXIT kjeks i magen før sykkelturen er det vel nå på tide å ta seg en dusj og se hva man måtte finne i skapet av mat, det er tomt i kroppen nå 😉