Vi holder fortsatt på løfte vi ga til presten og forsamlinga den 26.juni 1999.

Ja vi kniver på ennå, og det har vi gjort i 21 år nå, som gifte og 28 år som et par. Det er ingen tvil om at et slikt langt forhold, og ekteskap har sine gleder og utfordringer, sier du noe annet tror jeg rett og slett du juger litt. Et ekteskap er som ei berg og dalbane, det går oppover og nedover, men holder du deg godt nok fast kommer begge i mål.

I mål? Når veit du at du er i mål? Det må vel være den dagen du legger på røret, som Presten sa -til døden skiller dere ad. Jaja vi får nå ta en dag av gangen, et år, et tiår om gangen. I mellomtida har vi så mye mer vi skal knive om, glede oss over og oppleve.

Feirer dagen på beste vis.

Det er ikke det mest fancy greiene når vi skal kose oss som best. Maten smaker veldig godt her hjemme under grillsesongen så her ble det feiret på verandaen med ris, kjøtt, ananas, salat, hamburger og mais. Rett og slett lekkert.

I fjor reiste vi en tur på Krakken og tok dessert der, det blir det ikke noe av i kveld. Frua har lagt opp til “mys-kveld” idag, så vi holder oss i stua vår.

.
Det morsomste spørsmålet jeg har fått på 21 år.

Vi har vært med på Facebook og diverse sosiale medier i mange år. Og det er med oss som med mange andre at man deler sine opplevelser og hendelser med omverdenen, derav navnet sosiale medier, og da hender det seg at det dukker opp spørsmål. Et av de jeg husker best er når jeg delte noe om barn, alder og antall. Ja det var noe sånt. Da var det en person som spurte har du hatt dama i så mange år, og begge barna med samme dama? Det var et gullkorn jeg ikke glemmer. Ja sånn har det faktisk vært, samme dama i 28 år, begge unga med samme dama. Og her sitter vi ennå, i samme stue på samme sted.

Lag dere en fin kveld, det skal vi.

Latter og piknik.

Når du er omgitt av trivelige folk på mc tur, da kan en invitasjon til å dele piknik teppe bli grunnlag for en god latter. Slik ble det på turen til Eidsvoll i går.

Frua satte seg på stole, jeg delte teppe med Arnfinn.

Vi hadde en veldig fin tur med Mc Turer Kongsvinger på onsdag. Dette er en skikkelig forsmak på sommeren, som ikke er langt unna, ferien altså 👍🏻

Her er noen bilder fra onsdags turen.

Softis, hva er det som haster?

Med over 30’C i sola er det ikke mye av det som er kaldt som holder seg så lenge, deriblant Softisen. En dag her tok vi turen innom Krakken og kjøpte oss en Softis, det hadde vært en super dag, det var varmt og det skulle bli godt med en is. Du går inn, kjøper isen, går ut og finner deg en plass å sitte. Det er da tida begynner å renne ut, eller isen, for så fort du kommer deg ut av Circle K begynner smelte prosessen, og den går fort.

Så hvorfor så dårlig tid? Jo isen smelter!!!

Med konstant piping i øra kan stille stunder være ganske slitsomme, det er faktisk bedre med litt liv og røre rundt seg. Men det er ikke alltid man har liv rundt seg, da kan løsningen vare et godt headset og en konto på Spotify.

Når pipinga blir for ille har vi nå en løsning på problemet 👍🏻

En par timer med ryddesag.

Det var akkurat det jeg trengte det, et par timer med ryddesaga, Five Finger Death Punch på øra og så var vi klare for å rolig gå inn i helga. Det er ingen planer lagt, ingenting annet enn å ta det som måtte dukke opp. Jeg sier det hver fredag at nå skal vi ta det med ro, lad batteriene dine, men det jeg veit jeg at jeg bare kan glemme. Når øya spretter opp i morra begynner det å verke, jeg kan ikke kaste bort en hel dag med å sitte stille. Lurer på hva det er jeg skal rekke som har så dårlig tid.

Men det får vi se på i morra, hva dagen bringer. Nå skal vi snart ha et lite måltid her, foran tv’n. Kanskje det blir en softis på Krakken i kveld? Vi får se.

 

LED lys.

Bumblebee har fått nye lys, det ble LED denne gangen. De vanlige pærene opplever jeg at går så fort. Så denne gangen ble det LED, jeg har trua på at de varer litt lenger. Jeg er redd det gir dårlig lys, dissa LED pærene, men jeg synes i utgangspunktet at de lampene lyser for dårlig. Så målet var at det bare skulle lyse i dem, det skal liksom være lys der på en Goldwing.

Lag en fin fredag.

Kanskje det blir YouTube til middag?

 

Du trur kanskje jeg tenker på kjøreklær og hjelm?

Jo det er nå viktig å tilfredsstille, ihvertfall myndighetenes krav om nødvendig utstyr, men det er ikke det jeg tenker på nå, en godkjent hjelm. For det var det myndighetene krevde, sist jeg sjekka, en godkjent hjelm. Har du godkjent hjelm kan du kjøre naken om du vil.

Men det er nå ikke det jeg tenker på denna gangen, nei jeg tenker på rett grillutstyr. Man må jo ha grill så man kan lage mat på tur.


Denna grillen går nå heretter under nødvendig utstyr. Nå gleder jeg meg veldig til ny tur, med ostepølse og lompe pakke klar.

Hadde en fantastisk tur i går.

Onsdags turen på Mc Turer Kongsvinger gikk i går til Bjørkelangen og Høland Pizza House. Dette ble en knall tur på litt over 160km med 24 sykler. Helt fantastiske folk er med på tur og det får ikke blitt triveligere enn detta. Sommeren er i gang og vi koser oss med hobbyen vår, som blir mer en livsstil når det er sommer. Tusen takk for en super onsdags tur.

Motorsykkel sesongen har hatt en fin start.

Vi drømmer om at det skal fortsette slik, god temperatur og skyfri himmel. Joa, det kan bli litt “klamt” noen ganger, men om jeg skal snakke for meg sjøl så er det dette jeg går og venter på hele vinteren. Jeg svetter gjerne hver dag, så lenge jeg får kjørt Goldwingen på tur.

Søndag hadde vi en veldig fin tur med Mc Turer Kongsvinger. Veien var kanskje ikke den beste, men omgivelsene og folk som var med veide opp for dårlig og humpete asfalt.

Det er bare å si tusen takk til alle som var med. Film kommer snart.

Har gjort mye jeg aldri hadde trodd jeg skulle gjøre. Hold døra alltid litt på gløtt.

For da hender deg seg det dukker opp ting i hverdagen som du ellers ville gått glipp av. Ting jeg nå har på lista ville jeg for noen år tilbake aldri trodd jeg skulle ha gjort. Men nå har begynner det å bli flere ting her som jeg tar med meg som en erfaring inn i det neste som måtte dukke opp i dørsprekken, i døra mi.

Hvem hadde vel trodd at jeg skulle være med i reklamefilm. 

Det hele begynner med en kommentar på Facebook, som resulterer i en audition, som ender med en dag på filmsett og som igjen ender i en liten reklamefilm.

Jeg sier det igjen.

La døra alltid stå litt på gløtt og by litt på deg sjøl.

Sommer og klamt? Det er kjennes litt Sommer og kleint, men slik er det vel å se seg sjøl på skjermen. Vi legger denne erfaringen i minneboka her på bloggen og tar helga.

Lag en god helg.