Bumblebee i sin originale form som Bobble.

Denne filmen falt i smak.

Bumblebee filmen falt virkelig i smak. Ikke bare var det moro å se hvordan Bumblebee kom til jorda og hvordan kampen på Cybertron var når de måtte søke tilflukt et annet sted, på jorda.
En annen ting er at vi kommer inn i året 1987, her var det en del musikk som vekket mange gode minner.

Filmen er ikke en utpreget action film, men den forteller en fin historie om Bumblebee. I denne filmen er også Bumblebee i den originale formen sin som Bobble.

Lydsporet er Dolby Atmos. Vi har Atmos, men ikke satt lyden til Atmos ennå. Men det var ingenting å si på lyden fra oppsett 7.1 her.

Anbefaler denne filmen. Vi er kanskje litt partiske, Bumblebee har vært vår favoritt siden vi så den første Transformers filmen.

 

Dette må du se, det ble helt supert.

Fra et blankt lerret.

Slik så det ut når vi hadde malt lokket gult. Her ligger det tilpasset og festet på tilhengern.

Nå har Silje jobbet med maleriet på lokket i 2 dager.

Og her er resultatet.

Tilhengeren har fått sitt andre lag med hammerlakk i kveld, hvordan det ser ut får vi se når vi tar den med ut i sollys. Det er ikke lett å se når vi lakkerer innendørs. Noe sig i lakken regner jeg med.

Nå gjenstår et lag med klarlakk og montering, så skal vi være klare for veien.

Fortsettelse følger.

Det begynner å dukke opp en kjent skikkelse.

Spenningen stiger.

 

Hvordan blir dette sammen med hengeren som nå er lakkert svart? Det får vi snart se. Men jeg lurer litt på hvordan klarlakken reagerer på akrylmaling? Håper det går bra.


Det kan hende vi får se hvordan dette blir allerede i morra, eller kanskje vi må vente til onsdag.

Fortsettelse følger 👍

Prosjekt tilhenger tar form.

Goldwingtilhenger’n tar form.

I dag fikk vi kjøpt hammerlakk og startet lakkeringen av henger’n. Vi håper på at den triste grå hengeren skal bli litt finere å dra med seg på tur.


Lykter og skilt måtte skrus av og så ble det en vask.


Første strøket med svart.

Lokket er ferdig med gul farge og overgitt til Silje som skal male Bumblebee på det.

Det begynner å dra seg i hop. Jeg er veldig spent på hvordan dette blir.

Ny oppdatering kommer.

Kan man ha tillit til partitester?

Forskjellig svar på alle partitester.

I lys av dagens hendelser har jeg vært innom flere partitester på nettet. Det begynner med et søk på Google, så går jeg inn på linken til de forskjellige partitestene, som gjerne er tilbudt av forskjellige nyhetsmedier.

Men hva blir resultatet, får man et konkret svar som gir deg trygghet om at du gjør et godt valg?

Nei!

Jeg har tatt 3 eller 4 slike tester nå i kveld (det var lørdagen sin det), jeg har fått 2-3 forskjellige utfall.

I dagsavisen fikk jeg et utfall så jeg holdt på å falle i gulvet her jeg sitter. Der mente de at jeg var overlegen MDG kandidat. Det er ihvertfall noe jeg kan si med en gang, slik som MDG driver er vi snart tilbake med hest og kjerre, med forbudt bruk av hest fordi den slipper ut for mye klimagasser. ALDRI vil MDG få noe som helst fra meg!

En annen partitest satte meg som Høyre kandidat. Noe av det som sto beskrevet av Høyre var i tråd med hva jeg tenker, men de hadde også punkter jeg er sterkt uenig i.

NRK sin test. Ja hvor tror du den satte meg? Joda i AP sitt parti.

Mest mulig like svar på ganske like spørsmål.

Det var nå så klart ikke helt lik formulering på spørsmålene på testene, men innholdet og hva de spurte om var tydelige nok til å se at spørsmålet handle om det samme, og ut i fra det svarte jeg mest mulig likt. Det som skremmer er at utfallene på testen er så forskjellige. Hvordan skal folk som bruker disse testene, som ikke detaljefølger politiken, kunne være trygge på at de stemmer rett?

Tilbake til nyhetene.

Jeg har lenge valgt bort nyhetene, det står svært sjelden noe godt i nyhetene. Det virker som at dårlige nyheter selger bedre enn gode og positive nyheter. Negativitet og intriger er nok mer spennende enn å lese om positive ting, det gir mer klikk og treff på nyhetsidene også. Så hvorfor la pc skjermen bli vinduet ut på en slik negativ verden? Vel, som jeg skriver i begynnelsen her, i lys av dagens hendelser ser jeg meg nødt til å følge med litt mer på nyhetene enn hva jeg har gjort. Jeg har visst, og blitt mer klar over, at det som står i nyhetene og det som skjer i samfunnet er to vidt forskellige ting. Jeg har også sett at en part kan stå frem og si sin sak og fremstille seg som “velgjørende” i saken, hvor da motparten sjøl må innkalle mediene til møte for å fortelle sin side av saken. Her må man følge med. Så nå blir det mer nyheter.

Men nå er det lørdag. Vi tar oss en boks øl for tv’n.

Prosjekt tilhenger ble også prosjekt garasje.

Midt i prosjekt henger kom et nytt prosjekt.

Da vi hadde begynt å male hengeren til Goldwingen inne i låven kom det en hyggelig telefon. Låven skulle rives, ja så da måtte hengeren ut av låven og inn i Goldwing garasjen. To strøk med gult under rakk vi før låven ble borte, i kveld har oversida fått det første strøket.

Forandringer.

Før bilde…

Etter bilde…


Det ble veldig forandret nedpå her.

Så da er det bare å følge med og se når den nye garasjen kommer opp.