Jeg har hørt om den, mange prater om den, nesten alle har sett, den utenom meg. Slik kjennes det det når jeg hører folk prater om serien Game Of Thrones. Serien har gått i 6 sesonger uten at jeg har fått med meg annet enn ett og annet reklame klipp på tv. 

I posten dukket denne pakka opp. Sesong 1-6 med Game Of Thrones. Jeg har egentlig ikke peiling på hva den handler om, men om jeg likte fiction så likte jeg den, har jeg blitt fortalt. Så da får vi se hva dette er. Men jeg veit ikke om vi skal begynne med denne nå i sommer. Kveldene er lange og lyse og det ser ut til at sommeren og varmen kommer. Da er det jo et kort som trumfer film kortet, MC kortet. 

Men først må jeg skikkelig på beina igjen…

 

På tirsdag gikk det litt dit høna sparker. Litt uforsiktig med løfting og vridning og pang så forsvinner det du tar som mest forgitt, å klare å gå på egen bein. I dag er det fredag og jeg klarer å gå for egen maskin igjen. Dette var et skikkelig møkkhøgg! Sola skinner og Goldwingen må stå i garasjen 🙁 Det ble en tur på Legevakta. 

Det ble tre dager på krykker. 

 

Ta vare på kroppen din, du skal ha den lenge. 

#blogg #prolaps #krykker #gameofthrones #dvd #bluray #serie #tv  

Mellom spredte og lokale byger med frisk bris opp mot “synes ikke det er greit” styrke så har vi da fått lurt oss en tur til Sverige. Her en liten lunsjstopp ved Elviers i Charlottenberg. 


Vi koste oss i blåsbort vinden, men frua ble litt usikker på selskapet da denne svarte dukket opp på bordet. Den satt å vrei på hue og betraktet maten vår med sølvgrå øyne, slik som du ser på skrekkfilm. Et lite øyeblikk følte jeg at vi satt i en scene fra Alfred Hitchcock sin film The Birds. 

 

YouTube.

 

Det ble med litt munngodt til kaffen fra Chattaberg. Smily kopp med kaffe, Bumblebee i bakgrunn og en donut som, som jeg kanskje tror Homer Simpson egentlig skulle hatt til kaffen sin. 
Vel hjemme og litt utpå ettermiddagen tentes grillen. 
Helga kom og helga gikk. Det telles ned til ferie. To uker til og så kommer det tre uker med ferie. Jeg krysser fingre og tær for at været snart blir sommerstabilt så kveldene kan bli lange og varme. 
 
#blogg #sommer #goldwing #honda #charlottenberg #grill #bumblebee 

Sentrumsløpet

Løpe den som løpe vil, jeg var nærmere å finne spaserstokken enn å skulle ha brukt for de joggeskoa jeg hadde på meg. Men så er jeg ikke så opptatt av at alt skal gå så fort lenger. 

Det er noe som heter å skynte seg langsomt, det gjør seg både med joggesko på beina og med motorsykkelen mellom beina.Så hva kan fellesnevner være mellom joggesko og motorsykkel? Jo man kan på begge skynte seg langsomt. Med to flotte kolleger med samme fart ble dette en veldig koselig og samtalerik runde i Sentrumløpet. 

Nesten en time med trivelig selskap over 5 kilometer. 

 

Men da jeg kom i mål var det noe annet som brant i sjelen. Sola var varm og nesten ikke en sky å se på himmelen. Hjemme sto det en og ventet, en gul Goldwing GL1800 med tilnavnet BUMBLEBEE. På vei hjem i Peugeoten kunne jeg nesten kjenne tiltrekningen like stor som gravitasjon som trekker oss ned på jorda. Vel hjemme så var det på med jakke og hjelm – TURN AND BURN. 

Jeg hadde planer om å ta med frua til Elverum og kjøpe noe å spise, men jeg hadde jo glemt at vi skulle grille. Så da ble det softis, på Elverum. 


Litt i overkant av 200km bli en Elverums tur. Wingen ruller og går fint på landeveien og gjør denne turen på 0,49L. Snittfart på en sånn tur? Tja, med å holde gjeldende fartsgrenser så vil jeg tru at vi ligger rundt 65kmt. 

Vel hjemme igjen etter turen tentes grillen. 

Med samtaleemner om løst og fast så var det ikke umulig å havne i en aldri så liten latterkrampe på krakken. 

Dette ble en lørdag med mange fine elementer. I dag har vi planer om å besøke Martin og spise pizza hos han. Han veit det ikke sjøl ennå, men jeg skal sende en sms og høre om han er hjemme i ettermiddag. 

Lag dere en flott søndag.

#blogg #kongsvinger #sentrumsløpet #2017 #goldwing #gl1800 #elverum #softis #mc

 

En motor dag på Charlottenberg Shoppingsenter. 

Ikke riktig så mye trafikk der i år som i fjor. Noen gromme biler med veldig mye hestekrefter var det der. Det driftes så man blir helt svimmel og uvel av røyken. Men moro å se på er det. 


 

Det var også mindre utstilte biler i år enn i fjor. 


Gul Camaro er jo alltid morsomt å se. Det kan ha noe med at frua ga Goldwingen vår navnet Bumblebee etter Bumblebee Transformers. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Lavt nok? 
Jeg håper at det er en knapp/hendel i denna bilen som heiser den opp før avreise. Ellers så må nok eier påregne å sveise nytt gulv når han kommer hjem. Veldig flott bil. 

Det har sin sjarm å holde bilene helt urørte og originale også. Jeg går utfra at disse to er nettopp det. 


 

Vi hadde en fin tur til Charlottenberg på vår gule Goldwing GL1800 Bumblebee. Været var litt så som så da vi dro hjemmefra, men det lysnet over oss og sole titta frem. 

#blogg #charlottenberg #mc #drifting #amcar #goldwing #bumblebee 

På Goldwing Club Norway sin Facebook side ble det invitert til å delta på barnas dag på A-Hus. Det hørtes ut som en kjøretur med innhold og mening, så tenkt så gjort. Jeg tok turen til A-Hus og fikk kjøre to turer med passasjer bakpå. 

Her kommer Bumblebee inn etter en fin tur med passasjer. Det var spesielt å kjøre med politieskorte gjennom sentrum. Vi fikk forkjørsrett gjennom alle kryss og stoppet ikke for noen. Fotgjengere og rødt lys, vi først. 

Avslutningen på Pinsen ble en tur til Handelsboden i Karlstad. Planen var å få en fin tur og kjøpe regntøy til meg. Det ble en veldig fin tur…også ble det litt mer med hjem enn bare regntøy….? 

Sjøl om det var litt utrygt i lufta møtte vi ikke på noe regn. Vind derimot, det var det en hel del av. 

GW’en rulla fint på 0,5 (47mpg) denne turen. I skrivende stund har vi 3000 kjørte km i år. 

#blogg #goldwing #mc #2017 #pinse #langhelg #karlstad #handelsboden