Slik å gjøre.

Skulle jeg sette skjæret på ATV’n, det skulle komme mye snø idag, nei det ble det visstnok ikke noe av. Så da droppa jeg skjæret og ATV’n. Men da ville det jo ikke bli bløtt og klinete på veien i dag da? Så bra, da var det en flere dager utsatt ting som skulle ordnes, vaske V70’n.

Etter en times langs YouTube film med et par som hadde lagt ut på en ett års lang tur med bobil, bar det til Circle K Arkovegen. En Standard Vask med børster og V70’n ble rett så fin.

Lørdag og Barheng.

Ja er det det vi kaller det når vi skal ha en fest i mc klubb? Tja det er kanskje det, det betyr vel egentlig bare at vi skal ha en fest i klubben vår. Denne kvelden har jeg gledet meg til lenge, det har tatt 2-3 uker å få ordnet alt til kvelden. Det blir mimring om året som har gått og kanskje litt prating om året som kommer, altså sesongen som står for døren. Jeg har forberedt minnepenn med bilder fra tidligere turer til visning på tv’n.

Alle turer som blir arrangert og andre små svingomer blir publisert på Facebook gruppa Mc Turer Kongsvinger.

Buksebeina sys opp på finurlig vis.

En ting vi har lært oss er å sy opp bukser på en grei måte. Det synes knapt at de er lagt opp, den originale kanten blir ikke borte.

Ja du, ikke bare dumt det som man finner på YouTube. Link til videoen som lærte oss å legge opp bukser på denne måte finner du her.

Lag en god lørdag. Vi reiser på fest.

Så kom den soldagen jeg har vente på.

Og ikke nok med at det var sol, vinden tok seg også en aldri så liten pause. Så da tok vi oss en tur på festningen med GoPro kamera og mobil for å fange noen bilder.

Det skal forsøkes å montere en film snutt av detta, men det rakk jeg ikke idag. Jeg skal bruke noen gamle klipp fra helikopter turen vi hadde over festningen i samme filmen, og de ligger…?

Vi får se hva vi får til i morra.

Vi har litt de samme problemene.

Felles er at vi har en AEG vaskemaskin på vaskerommet, de gjør noe med vasken, det blir ikke alltid slik de sier det skal bli, salgsfolkene altså. Riktignok stemmer det det de sier at vasken skal bli rein, men Sunde har det problemet at hans AEG spiser den ene sokken.

Min AEG finner ikke på noe tull, men tørketrommelen min finner på rampestreker som gjør at jeg begynner å tru den er i slekt med Sunde sin AEG. For det er slik at tørketrommelen min knyter all vaska inn i en stor ball!

Som regel klarer jeg å knyte opp ballen, men i dag var det ikke mulig. Idag måtte vi rett og slett klippe opp og ofre et sengetøy.

Sol ble regn.

Slik ja, slik ble det, det skulle ikke være slik, men nå ble det regn og vind i dag også da. Litt tidligere i uka, i går faktisk, sjekka jeg yr.no for å se hvordan lørdagen skulle bli, værmessig altså. Og joda, det skulle bli fint sto det der, på appen, yr appen på mobilen. Men så ble det altså ikke slik da. Ikke hjalp det at mobilen var helt ny heller 🙂

Jaja, vi får tilpasse oss været. Det frister ikke mye å gå ut når det blåser fra alle kanter, og regnet, regnet kommer jo ikke fra oven det heller, det kommer sidenlengs fra alle kanter det også.

Det kan nesten se ut som om vi skal få litt lettere vær utpå dagen, jeg er nå litt skeptisk, jeg har blitt lurt før, men man veit jo aldri.

 

 

 

 

Starten på helga er alltid fantastisk.

Som jeg bruker å si – Starten på en god dag begynner med en god natt søvn. Og slik er det med helga også – Ei god helga starter med ei flott uke på jobb. Og denne fredagen var ikke noe annerledes, den var akkurat slik jeg liker en fredags kveld, kanskje også litt ekstra denne gangen. En pose med Superchips og et par av denna, ja da senker roen seg i mitt lille land.

Så var det denna lørdagen da.

Hva skal vi gjøre med denna lørdagen? Jo den har så langt startet med et par kopper av det jeg tenker først på når øya spretter opp – kaffe! Idag fikk kaffekoppen godt selskap av to Berlinerboller som frua kjøpte i Charlottenberg i går. Jaja det var ikke akkurat en toppidrettsutøvers frokost, men har du sett meg på påmeldingslista i det siste, nei!

Det var nå en fantastisk flott start på lørdagen spør du meg. Og med det så ønsker jeg alle flott lørdag, gjør det du føler for og lag en fin dag. Husk at – Dagen i dag kan bli din beste dag.

Nei vi låser oss ikke til en bestemt meny, vil ikke ha matkasse og bestemmer sjøl hva vi vil spise når vi vil spise det.

Og slik ble det til at i går på fredag så ble det koteletter, søtpotet pommes og salat. Kotelettene ble stekt i panna og søtpotetene ble kjørt i Airfryer.

Til middagen så vi The Commuter med Liam Neeson. Den filmen anbefales på det sterkeste. Link til Trailer nederst.

Lørdagen har såvidt kommet i gang, været ser ikke lovende ut, men jeg hører at kaffen akkurat er klar. Lag en fin dag.

 

Eller hadde jeg bare veldig lyst på en veldig tidlig kaffekopp?

For å sitere Tom Strømnæss i Åndenes Makt – det får du nesten avgjøre sjøl.

Men det var nok neppe noen ånder som startet dagen min 0330 idag, eller skal jeg si natt.

En liten morgenvideo ble det jo tid til da, ingen vlog, ikke så pratsom så tidlig.

Noen video vlog’er kan du se her. Håper de fleste sover ennå, men når du står opp så lag en fin dag.

Og med det samme vi er her har jeg lyst til å sitere en stor personlighet til, Erik Bye – Dette kan bli vår beste dag.