Bilvask og opplegging av bukser før fest.

Slik å gjøre.

Skulle jeg sette skjæret på ATV’n, det skulle komme mye snø idag, nei det ble det visstnok ikke noe av. Så da droppa jeg skjæret og ATV’n. Men da ville det jo ikke bli bløtt og klinete på veien i dag da? Så bra, da var det en flere dager utsatt ting som skulle ordnes, vaske V70’n.

Etter en times langs YouTube film med et par som hadde lagt ut på en ett års lang tur med bobil, bar det til Circle K Arkovegen. En Standard Vask med børster og V70’n ble rett så fin.

Lørdag og Barheng.

Ja er det det vi kaller det når vi skal ha en fest i mc klubb? Tja det er kanskje det, det betyr vel egentlig bare at vi skal ha en fest i klubben vår. Denne kvelden har jeg gledet meg til lenge, det har tatt 2-3 uker å få ordnet alt til kvelden. Det blir mimring om året som har gått og kanskje litt prating om året som kommer, altså sesongen som står for døren. Jeg har forberedt minnepenn med bilder fra tidligere turer til visning på tv’n.

Alle turer som blir arrangert og andre små svingomer blir publisert på Facebook gruppa Mc Turer Kongsvinger.

Buksebeina sys opp på finurlig vis.

En ting vi har lært oss er å sy opp bukser på en grei måte. Det synes knapt at de er lagt opp, den originale kanten blir ikke borte.

Ja du, ikke bare dumt det som man finner på YouTube. Link til videoen som lærte oss å legge opp bukser på denne måte finner du her.

Lag en god lørdag. Vi reiser på fest.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg