Lista mc tur – dag 3.

Categories Blogg

Vi har ikke kjørt så langt i dag, men full dag ble det.

Vi skulle ta en kort dag idag, besøke to fyr, spise middag og reise tilbake til Lista Flypark og ta en tidlig kveld. Alt i alt skulle vi ikke rulle mer enn en 120-130km.

Det ble ingen kort dag, vi var tilbake kl1945, vi har spist middag, besøkt to fyr og bare kjørt ca 130km.

Men du skjønner, vi har møtt så trivelige folk idag. Først en kar med bobil, han hadde kjørt Goldwing 1200 fra 1984. Da vi hadde sagt hade til han dukker det opp en Toyota med HK skilt. Jeg sa til de som kom at jeg så de hadde Kongsvinger skilt, at vi også var fra kongsvinger. Men mannen som eide bilen var fra Eidsvoll, han var forøvrig 89år og svært sprek en kar. Etter å ha vekslet noen setninger fant vi ut at vi begge hadde vært på Lista i militæret. Han var der på tidlig 1950. Han hadde nok en lengre tid der enn jeg, han var i flyvåpnet. Vi hadde en veldig trivelig prat sammen.

Så dro vi til Lindesnes fyr. Der kom vi i prat med en kar der også, ikke langt unna 80år han også, men samme interesse som oss for motorsykkel og veteranbiler. Og fortsatt aktiv på begge kjøretøyene. Som lastebil sjåfør på Europa veien hadde han mange historier. Ja idag ble det mye trivelig.

En mc vest og et hei til de som kommer deg forbi og du får høre mange historier fra karer som har mange opplevelser i loggboka si. Dette har vært en helt topp dag.

To forblåste østlendinger på besøk på Lista fyr og Lindesnes fyr.

I morra etter frokost starter den 550km lange veien hjem. Nå begynner frua å bli støl, får håpe ho holder ut veien hjem. Da skal ho få et par kjørefrie dager 😉

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *