Jeg tok sjansen på at underlaget ikke hadde fryst på.

Men jeg var litt usikker på noen partier.

Det ble en tur til Oslo idag, Oslo MC, for å være helt nøyaktig, og det skal man jo være være når man kan. Jeg var litt på vipper’n idag om jeg skulle dra, eller om jeg skulle være hjemme og fyre i ovn og bare være her, det gikk jo ikke.

Nei det var ikke mulig å få ro i kroppen nok til det, og jeg skulle jo allikevel ha Bluetooth Headset til hjelmen, hvorfor vente? Klarte ikke det! Så da ble denne dagen opptil flere timer i salen og rett i underkant av 240km kjørt.

GPS ble stilt inn på raskeste vei inn, jeg måtte jo rekke før kl14, var litt treg på morran, eller på vipper’n om jeg skulle dra. Men da jeg skulle hjem stilte jeg inn GPS på Adventure modus, det ble en lang tur hjem, ihvertfall 40km mer enn raskeste rute, for nå ble det om Bjørkelangen hjem. Og det var her jeg var litt smått redd for glatt veibane. Du vet at når asfalten ser bløt ut, men allikevel tørr…det er da du spør deg sjøl, har det blitt til is??? Det gikk bra, sjøl med aktiv kjøring 😉

Tok sjansen…sjøl med aktiv kjøring gjorde Varadero’n turen på 0,48L

Det ble en tur hit idag Oslo MC

Headset Intercom

Det ble modellen SENA 10S valget falt på fra anbefaling av de på butikken. Det blir spennende å se hvordan lyden er i denne, forrige Intercom jeg hadde av denne typen var fra Midland. På Goldwingen var det fint å kunne prate sammen med andre som hadde CB radio, nå skal det bli fint å kunne svare i mobilen mens man er på farten.

Godis pose til 168kr

Ja det ble brått og gæli en tur for å kjøpe en pose med smågodis, fått litt dilla på det igjen, det blir detta, en Juicy IPA og et glass rødt 😉

Dusjen venter, jeg har akkurat kommet inn døra. Lag en fin lørdag kveld 😉

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg