Da lyset begynte å blinke…

Da lyset begynte å blinke og kortet krølla seg, ja da var det på tide å gi seg, putte henda i lommen og gjøre rett rett. 

Slik kan det gå når man er førstegangs reisende til Ullared. 

44 mil og sånn cirka rundt en 6 timer i bilen, så var vi framme ved det som skal være noe av det største en shopper kan oppleve…skal vi ta i betraktning de vi ser på tv fra nettopp – ULLARED. 


Vel fremme ved Gekåsbyen var det bare å få pakket ut bilen og komme seg inn på Gekås. Planen var å få en liten oversikt føre vi gjorde shoppingturen for alvor. Det ble fort natta på en sliten sjåfør denne kvelden. 

Lørdag morgen ringte alarmen kl 0700 og jeg ble fort minnet på at dette ikke var en ferietur. Det var bare å få i seg en blings og hive seg i bilen. Nå var jeg mest redd for at det skulle være timesvis lang kø for å komme inn, man har jo sett på tv. Men det var ikke så mye som ei vogn foran oss og vi trampet rolig og samlet inn. Godt at jeg denne dagen kom forberedt, Ola Conny Limpa og juice ble frokosten. Ola Conny fikk vi faktisk hilst på, han er seg sjøl lik, og en svært så høflig og trivelig kar som etter noen minutter måtte tilbake til jobben sin. Et kamera fikk jeg også midt i tryne mens jeg var der, får nå håpe at det ikke kommer på tv… 

Etter noen timer på Gekås denne lørdagen ble regninga sånn ganske passe lang, men det var bare å smile pent og gå på. 

Det var en ganske fullstappet bil som kjørte hjem. 

Med et stemningsbilde fra Ullared så får vi si takk for turen og opplevelsen. Vi kommer nok til å ta turen igjen, men det blir ikke på denna sida året. 

 

#blogg #gekås #ullared #olaconny #september #2016 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg