Måtte legge Goldwingen på sida.

Rusten etter vinteren.

En fin dag sammen med Goldwing Club Norway avd.Oslo/Akershus på Trøgstad gokart bane. Når sesongen står for tur er det veldig greit å gjøre noen runder på en lukket bane, det er ikke så dumt å gjøre seg kjent med sykkelens og dine egne egenskaper, og eventuelle begrensninger, når man skal ut på veien igjen etter en altfor lang vinter.

Måtte legge Goldwingen over på sida.

En nødbrems i 80 kmt setter store krefter i sving når du sitter på en motorsykkel som veier litt i overkant av 400kg. Med meg oppå, i underkant av 100kg med kjøreklær, så ser vi på en samlet vekt på ca 500kg. 80 kmt og hard brems, på nesten stive hjul, blir det mye krefter i sving. Akkurat i det jeg kom til full stopp, med beinet på girpedalen for å gir ned i farten, ble Goldwingen litt sidetung og jeg måtte legge den ned på sida. Når 400kg er på vei ned er det ingen vei tilbake, du må bare legge den pent ned. Se video så ser du hele situasjon.

Takk.

Takk til Goldwing Club Norway avd.Oslo/Akershus og MCkurs.org for en fin dag på bane med flinke instruktører som veileder og formidler sin kunnskap til oss på en veldig fin måte.

Filmen.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg