Kan vi snakke sammen?

Det var det store spørmålet idag.

Kan vi prate sammen? Den ene kjører Harley Davidson og den andre kjører Honda Goldwing. Og vi knives hele tida om hvem som kjører den beste sykkelen.

Jeg synes jeg har et fortrinn fordi jeg har hatt begge deler. Først en Goldwing i 2015, så en Harley Davidson, for så å gå tilbake til Goldwing igjen. Og på Goldwing blir vi. Det er og blir vår beste sykkel, Goldwing GL1800.

Men godt er det nå at vi kan kjøre hver våre sykler, den vi liker best, og trives på.

Og ja da, vi kan prate sammen også, eller som vi grunna litt på idag, kan sykla våre prate sammen? Og det gikk så mye bedre enn fryktet. Her var det bare Plug and Play.

Vi prøvde kanal 11, og kanal 20 og til slutt kanal 10 og alle virket. Disse tre kanalene var bare noen vi prøvde, det er mange fler.

Noen av de største syklene du får på veien. Og her trives vi. Hvem er best? Den syklen du liker, enten det er Goldwing eller Harley Davidson, det er den beste sykkelen.

Det er du som skal trives med det du kjører, ikke alle andre.

Jo nå skal du høre det at vi var litt spente på om CB radioen gikk mellom HD’n og Goldwingen. Og det gjorde det, og rekkevidden på radioen var grei nok. Vi hadde kontakt over en strekning som om vi skulle kjørt 20-25 sykler i følge.

Og første turen, bortsett fra den til Kongsvinger Festning og bilder av sesongstarten, ble til Charlottenberg. En liten handletur og hjem igjen.

Ja og her fikk vi vår første hjelmsveis også. Nå får vi se om det kanskje blir en liten svingom i morra også.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg