7 Torp runden 8 år etter.

2012 var sist jeg gikk 7 Torp runden.

Det har gått 8 år siden jeg gikk denne runden, helt nøyaktig 23.07.2012. Det er en fin tur på ca 8-9 km. Den er ikke krevende og du kan faktisk gå hele runden med joggesko, det er lagt ut planker på der det er myr.

Så det ble en fin runde i dag.

Det ble jo ikke helt uten komplikasjoner denne gangen. Vi klarte å gå oss bort, eller bort og bort, men vi kom nå litt på avveie ei lita stund der. Da var det faktisk greit at den gamle jakt GPS’n til pappa var med. En ting er å gå seg bort på Raudberget her hjemme, da har du egentlig aldri gått deg bort, en annet ting er å gå seg bort langt inne i Lekvatne.

Men vi kom nå oss tilbake på den stien vi skulle og da var alt så såre vel. Og derfra var det ikke langt til bilen. Nå er vi vel hjemme igjen og filene fra GoPro er lagt inn på pc, hele 134 filer skal nå ses igjennom, legges inn i Movavi Movie Editor, redigeres og klippes før det blir noe som ligner en film.

Vel Knut Einars video produksjon får bare sette igang skal han bli ferdig…men først pizza…ååå jeg tror vi drar inn på en kald en i kveld.

Lag en fin lørdag der ute.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg