Fange dagen.

Bilder sier mer enn tusen ord.

Det sies så, et bilde sier mer enn tusen ord. Så kan dagen da fanges med bare et kamera, da en mobil, uten at man trenger å bruke så mange ord for å fortelle hva dagen har inneholdt?

Det får bli litt dagens oppgave til neste innlegg her på sida, kan jeg, husker jeg å ta bilder gjennom dagen slik at jeg slipper å bruke ord for å beskrive dagen? Vi kan jo gjøre et forsøk.

Dagen begynner slik…

På keb.blogg.no finner du litt forskjellig slik en hverdag kan se ut her. Om sommeren er det motorsykkel som står i fokus, vinteren er jeg enn ikke enig med meg sjøl om jeg liker ennå ;) Les og kommenter gjerne.
Posts created 1206

4 thoughts on “Fange dagen.

  1. Tja, tror det muligens er både/og 😊. Kan se (antatt) frokost. Korn og banan, kanskje litt melk over ? Så en PC. Men svinser du tankeløst og passivt over ulike sider, eller er du aktiv og driver redigering ( for jeg har sett film på bloggen ). Opplevelse og fortolkning kan være spennende & kontrastfylt. Ja takk, begge deler …. Tror jeg 😊. Ha fin kveld !

    1. Moro at du har sett på filmene, det ligger flere på kanalen min. Redigering, jo det blir filme litt sånn sporadisk på ting jeg gjør. Kunne godt lagd mer, men da skal man jo ha noe å lage noe av 😉

      Dagen i bilder er på vei ut nå.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top