En Påske i krise.

Tidenes beste Påske?

Jeg påsto før Påske at denne kom til å bli din beste. Ble den det, hadde jeg ikke rett? i år har du faktisk ikke behøvd å sitte på hytta og tenke “når jeg kommer hjem må jeg huske å skrive på Facebook at borte er bra, men hjemme er best”. Var ikke det fint, hele Påske kunne du være hjemme og bare ha det bra, hjemme, der det er best å være.

Har hatt å gjøre.

Sjøl så har vi hatt en hel masse å gjøre her hjemme i Påsken. Her har det blitt ryddet, planert og kjørt bort søppel til Gjenvinninga, som hadde en veldig fin og kontrollert kø-ordning på sin plass. Så her har det vært stor aktivitet, isolert aktivitet, med matnyttig innhold i form av en bedre ryddet husmannsplass.

Frisk og opplagt.

En annen ting som har vært veldig fint her er gode fine rutiner på dagene. Her er det opp til frokost, sjøl om jeg må si at nattesøvn har vært så god at frokost gjerne har vært mellom 09 og 11 på formiddagen, litt luksus for en som ikke har klart å sove helt til 08 det siste året. Dagene har da hatt sine rutiner med utetid, rydding, og turgåing på et par kilometer hver dag. Det har ikke vært mangel på utetid. Den har strukket seg fra kl11-12 til sola har gått ned bak huset. Det har jo vært helt herlig, noen runder med Goldwingen har det også blitt.

Men hvordan blir tida etter Påske og mot neste fri, sommerferien?

Hytte folket. Ja de har kjent på forbudene nå i Påsken, jeg har ikke kjent på dem. Vi har ikke hytte å reise til, så det behovet har vi ikke kjent på. Så det er klart at en Påske hjemme er for oss ingen problem. Men det kommer en tid nå, en tid som jeg skal kjenne litt på, mc sesongen. Det er noen datoer som alltid ligger der og venter når snøen forsvinner og sola får overtaket. Den første datoen er 1.mai og turen til Minnesund, Skreia og kanskje tar vi turen og kjører rundt Mjøsa. Vi snakker vårslippet for mc folket. Det neste på kalenderen er treffet på Kirkenær, Hukusjøen Rundt, som bruker å være kommende helg etter 1.mai. Vi har Feriekickstart turen, sommerens ferieturer på osv osv. Hvordan blir det med alt dette?
Når man tenker på hva man har gått og ventet på hele året, at det kanskje blir visket bort med et pennestrøk, da kan det bli et langt år å gå til sommeren 2021. Håpet er at vi får tilgang til eget land, bevege oss fritt innenfor egne landegrenser. Tvi Tvi.

Matglad

Apetitten har det ikke vært noe å si på. Det har hendt at det har slengt på en dessert etter frokosten i Påsken. Mat, ja det er vel på tide å dra igang litt middag i dag også.

Lag deg en fin kveld. Her er det godt utevær å være inne i, det regner.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg