Har lagt opp!

Forferdelig synd at det skulle gå slik, jeg var virkelig fornøyd.

Jeg trudde den skulle vare med så mange brukere rundt om i hele verden. Men nei, de har bestemt seg for å legge ned hele app’en. Det var dumt, jeg har mange år med data liggende der på de nettsidene i min profil.

Prøvde noe nytt i to dager, avinstallerte.

Det kom en anbefaling om å prøve en lignende app, men den viste så mye feil at den slettet jeg etter to dager. Kunne kanskje gitt den noe mer tid, men nei den forsvant etter et par dager bruk.

Så jeg trur det at jeg nå skal gi meg over til bare å bruke app’en som ligger på Samsung telefonene når du kjøper dem, Samsung Health med sin trening/aktivitets registrering. Det er vel lite sannsynlig at jeg går fra Samsung og Android og over til iPhone og deres platform…så skal man heller aldri si aldri…men sannsynligheten er liten der trur jeg.

Fikk mail om at Endomondo legger ned.

31.desember i år legger Endomondo ned sin støtte til app’en. Da kommer det ikke mer oppdateringer fra dem, eller fiks om det skulle trenges. Det var veldig synd, jeg har brukt den app’en mye.

Holder meg til Samsung.

Så nå blir det til at jeg holder meg til det som Samsung har på mobilen. Det viktigste er vel ikke å samle data for lange perioder, men å følge litt med tid og avstand på turene man sykler.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg