1.mai ble vårens bløteste dåp.

Vårens vakreste dåp. Joda, en dåp er jo gjerne forbundet med vann og at noen skal bli litt bløte i toppen, vi ble bløte på hele kroppen. 

Og slik ble det. To sykler som trosser vær og vind for å få med seg vårens, vel, om ikke vårens vakreste dåp så ble den ihvertfall bløt. 

Gøran på sin Deuce og jeg på min GL1800 Bumblebee møttes på Circle K Arkoveien, dro grilldressen…jeg mener regndressen godt opp over halsen mot hjelmen og la på vei nordover mot Minnesund. 

På Minnesund var det ikke like mye trafikk som det var i fjor. Da var det nesten ikke mulig å få satt fra seg syklene. Det kan du se her.  Video her. 

Deuce og Bumblebee står utenfor Circle K Minnesund mens vi tar en varm kopp kaffe. 

Sjøl om regnet hadde stoppet opp et lite øyeblikk var det ingen grunn til skippe lunsjen. Den tok vi på Nebbenes, dette må være Nebbenes hvor Tesla Bjørn har sine mange stopp på vei til Trondheim osv. Han snakker mye om Nebbenes i sine videoer. 

Og du veit det at når du stopper på Tesla Bjørn sin faste, eller mye brukte ladeplass, ja da måtte vi jo bare ha en Tesla Burger. Den var veldig god, “ladet” med løkringer og annet godt. 

Det blir mye jobb for en Harley eier når han har vært ute i regnvær. Jeg kommer litt lettere unna med så mye plast og deksler. 

Da gjør vi som Rambo. Vi putter motorsyklene innerst i garasjen, håper jeg finner igjen, og tar dem frem igjen til vask og klargjøring til lørdagen. Neste tur på agendaen er Hukusjøen runden på Kirkenær. 

Gi fullt de tre neste dagene på jobb, lørdag skal vi ut på veien igjen. 

 

#blogg #mc #1mai #2018 #minnesund #mjøsa 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg