1.mai 2017 – en fin dag på Goldwingen.

Categories Blogg

Første gangen jeg ser på klokka er 0526. Jeg ligger og “drar” meg helt til 0608, da må jeg opp. Det er 1.mai og årets største dag, dette er nesten større en selveste 17.mai. Gjennom gardinene på soverommet ser jeg at det lysner, men ikke så mye som det bruker å gjøre når det er ordentlig sol ute, er det overskyet? Da jeg står opp ser jeg at det ligger et dis over bakken, hmmm også akkurat i dag da! 

Etter en liten titt på yr.no så velger jeg å tro at det veldig tidlig, det er derfor det ligger et dis over bakken. Det vil sikkert lette til kl10 og oppmøte til fellesstarten fra Circle K. Og det stemte, takk og lov, når vi var klare til å dra 0945 hadde sola fått overtaket. 

Et litt vær-usikkert par som ser at sola nå bryter gjennom, får frem smilet, setter på seg kjøreutstyr og gleder seg til tur. 

Frua står i skyggen og venter på at Goldwingen skal kjøre frem, det er varmt med alle klærne på. Sjøl om sola varmer godt har vi satt på godt med klær. En ting er å stå i sola, en annen ting er å kjøre langs veien med vinden mot deg. 

DCIM101GOPRO

Gjennom Facebook siden MC TURER KONGSVINGER hadde vi lagt ut felles start for alle som ønsket å kjøre sammen opp til Minnesund. Det var 23 sykler som møtte. Det var utrolig moro å se så mange oppmøtte. 

På Vormsund var det to motorsyklister som hadde gitt beskjed om at de ønsket å slå følge med oss videre, det kom også to med fra Skarnes. Så til sammen ble gruppa på 27 sykler. 

Det ble ei veldig lang rekke på veien denne dagen. 
DCIM101GOPRO

Minnesund var fullstendig full av motorsykler. 


Goldwingen står seg godt frem med den gulfargen sin. 

Etter en fin stopp på Minnesund bar det videre til Skreia. Her klarte GoPro kamera å fange et fint bilde inne i tunnelen. 
DCIM101GOPRO

Litt kø.

DCIM101GOPRO

Men på siste strekningen inn til Skreia ble det full stopp. Ser du på bilde bortover veien så ser du køen som går innover til Skreia, det var hundrevis med sykler som sto fast i kø. Fra vi kom inn i køen til vi var framme i Skreia brukte over en time i kø! 
DCIM101GOPRO

Da vi nådde fram til Esso, like føre sentrum, måtte vi bare av Goldwingen. Nå måtte det luftes og raggsokka måtte av 😀 

Det passerte mange fine Goldwinger på veien. 

I sentrum var det stinn brakke. 
DCIM101GOPRO

Da vi kjørte gjennom Gjøvik fikk frua øye på noen -de må være dem, hører jeg i hjelmen min. Jeg tar en ekstra runde i rundkjøringa og jovisst, der står det Goldwing folk. Vi slår følge med dem videre. Det blir middag på Myklagard føre vi tar de siste mila hjem. 

Vel hjemme igjen på Circle K Arkovegen Kongsvinger. 

Dette ble en super dag. Goldwingen ruller Mjøsa rundt på 0,57 i dag. Tatt i betraktning at vi sto godt over en time i kø inn mot Skreia så er det bra. Harley’en gjorde samme runden i fjor på 0,54 uten kø.  
Vi hadde avreise fra Kongsvinger kl10 og vi var hjemme kl2030. 

Det var nesten litt godt å ta av seg hjelmen 😉 

#blogg #honda #goldwing #gl1800 #mjøsa #skreia #1mai #mc #harleydavidson #minnesund #circlek

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *