Valgets kvaler og kostbar bil.

Categories Blogg

Lørdag ble spennende med prøveskyting av Smith & Wesson 22A. Pistolen kjennes god ut i hånda, den er behagelig å skyte med. Men avtrekket og selve avtrekkeren ble jeg ikke kompis med. Avtrekket har et altfor langt dø-punkt, og selve trekket gjennom føre skuddet går av er for langt. Dette er sikkert ting som kan justeres, men selve avtrekkeren er krommet/buet så mye at den nesten former seg rundt fingeren. Det går nok ikke å justere, da må hele avtrekkeren byttes ut. Vurderingene surrer i hode.

 

Hver gang vi møtes. Dette har blitt en av våre favoritter når vi setter oss foran tv’n om kvelden. Det er en som jeg har hørt veldig lite på, som overrasker hver gang jeg hører han er Benny Borg. På skjermen her er en annen kar som er helt genial, Eldar Vågan.

 

Synder med vasken.


Det syndes med vasken på Peugeot’n. Jeg ser bort på vaskehallen hver gang jeg kjører forbi, men kjører forbi. I går ble det en lenge etterlengtet tur til såpe og vann…og børstevask. Men han får nå det stellet han skal ha på den tekniske sida. Januar og februar har ikke vært morsomme mnd for kontoen, der har Peugeot’n vært og forsynt seg med nesten 14.000kr i service og diverse. Og når man trodde at alt var tipp topp, jo da begynner det å klunke i forstillinga. Det er vel en lenkearm eller noe sånn da som skal skiftes der. Det er en evig rundgang. På trippen står det nå 168000km.

Nå skal det spises frokost. Morran ble litt brå med en telefon som ringte ved seks tida, det ordner seg, og vi skal da ikke sove bort morsdagen 😉

Lag den fin søndag 🙂

 

#blogg #morsdag #Peugeot #service #pistol

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *