Tid.

“Tid går ikke, tid kommer”

Ja det kan kjennes slik ut, tida som er gått, det som er gjort, det får vi ikke gjort noe med. Det hjelper ikke å sitte å tenke på hva man skulle gjort da og da, tenke på det man skulle gjort annerledes, det som er gjort det gjort. Det er tid som har gått.

Men hva med tida som kommer? Tid kommer også veldig fort, spesielt når man ser på den tida som har gått. Det er da man tenker at tid kommer veldig fort. Det er mange ønsker, tanker og planer man kan ha for tida som kommer mot deg som en storm, en tsunami med veldig styrke. Så hva skal man gjøre med den tida som kommer så overveldende fort over oss?

En ting er ihvertfall sikkert, ikke lag for mange planer, ha for mange forhåpninger om at du skal klare å gjøre alt det du sitter å planlegger og tenker på. Ta det litt som nyttårsløftet jeg sa til i år “jeg skal ikke ha noen nyttårsløfter” sa jeg om dette året. Så ta det litt easy og ikke ha for mye på tankene, fallhøyden blir bare større jo mer du planlegger. Prøver å lev i dagen. Lettere sagt ennå gjort, men la oss begynne med å prøve.

Her er litt bilder fra, ja tida som har gått siden sist.

Min tid har inneholdt foredrag med Lars Monsen på messa, hytta i Trysil, mengder med snø som nesten parkerte Knerten, som ikke er så glad i snø. Tida har også inneholdt andre ting som vi lar ligge mellom linjene.

En annen som har stått lenge og ventet på at det skal bli mindre snø er KTM’n. Men i går kunne jeg jammen gjøre første turen ut på veien, og for en god følelse det var! Det ble ikke så lange turen, men en liten tur til Charlottenberg var nok til å virkelig vekke mc følelsen i meg igjen. Måtte denne sommeren bli lang og varm.

God kveld 😊

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg