Synes du det er for tidlig?

Før var det helt normalt.

Det var litt rart å våkne idag, klokka var jammen nærmere ti og natta hadde vært helt uten en eneste drøm, ikke en tanke var å huske da jeg jeg satte hælene på gulvet. Det var jo særdeles godt, slippe å drømme, drømmer er best når du er våken, da jeg litt form for kontroll på hva jeg skal drømme om, er det det vi kaller dagdrømme det kanskje? Så dagdrømme er nok de beste drømmene. Natta, ikke så kult, null kontroll over hva som sveiper innom hjernen mens man sover.

Men da du sover så godt og så lenge kan du våkne sulten, jeg våkna veldig sulten idag. Så hvorfor ikke bare slenge på det du hadde planlagt til middag idag, jo det var det ingen grunn til å ikke gjøre, så gjort. Middag ble frokost, en sein frokost eller tidlig lunsj.

Det ble stille og rolig her idag.

Regnet er av og på hele tida, skyene henger over oss. Det er liksom ikke helt så jeg har lyst til å gjøre meg en tur på Harley’n nå da det er utrygt. Kjøre i regn, jo selvfølgelig gjør jeg det, om jeg er på veien, men å dra ut med en “nesten garanti” på å bli klissblaut for bare noe kilometer, ikke så nøye.

Men har da fått gjort en tur på Biltema, kjøpt superlim og reparert frontlista på vifta over ovn, satt på nytt dosete og kjøpt flue smekke. Nå er det faktisk kaffe og litt godt som står på agendaen. Men det er fort gjort å spise så mye sjokolade at en får litt sukkerkick, da er det vel bare å ta seg en kopp til med kaffe 😉 Lag en fortsatt fin lørdag.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg