Hva skal’n samle på nå?

Er jeg på vei til å bli en horder?

Jeg samler på kaffekopper fra steder jeg har besøkt, eller kopper som har en sammenheng med ting jeg har sett eller hørt. Men i steinrøysa oppi Besseggen, der finner du ingen kaffekopper. Så mens jeg gikk over Besseggen tok jeg helt impulsivt opp en stein, der det var som brattest, putte den i lomme og sa til meg sjøl at den skulle ligge på peishylla. Og slik ble det.

Så var jeg jo på vei opp Rampestreken, der lå det en stein, putta den i lomme, opp på peishylla. Så nå har jeg ikke bare kaffekopper jeg samler på, nå skal jeg jaggu fylle opp med små steine fra turer også…det blir en heavy samling til slutt for jeg har ikke tenkt å slutte å gå.

Den store er fra Besseggen og den lille er fra Rampestreken. 

 

6 kommentarer
  1. Foreslår å kjøpe en tusj som er beregnet på å merke tøy, skrive dato, høydemeter og initialene dine. Mer personlig 😊.

  2. Jeg er også litt slik at jeg liker å ha med noe fra opplevelser. Har endel stein liggende jeg å som er plukket med seg fra steder. Du ligger nok langt ifra å bli en horder vil jeg tro, mer nærmere å være en med mange gode minner 😊

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg