Prøver meg som filmskaper.

Filmskaper er et sterkt uttrykk. 

Å si at man er en filmskaper er å trampe på tærne til de som driver med dette som yrke. Så vi får presisere at jeg “prøver” meg som filmskaper, jeg er langt fra å si at jeg er en filmskaper.

Film er moro og øverst på ønskelista står drone. Det kan ikke være hva som helst av drone, nei det må være en drone som har “follow me” funksjon og den bør helst ha krasj detektor så den ikke flyr inn i trær og andre gjenstander som måtte stå langs ruta.

Litt har jeg sett på YouTube, der er det en jungel av droner som folk har testet. Det jeg har funnet ut er at jeg ser på en investering på mellom 15-20.000kr for å møte kriteriene.

Det er film fra fugleperspektiv i forbindelse med mc kjøring som hadde fint å ha med i filmene. Og da må det være “follow me” funksjon på drone. En type jeg har sett mest på er DJI MAVIC 2 PRO. Det hadde blitt noen fine bilder med en slik på turene i sommer, over Gaustatoppen og Rjukan.

YouTube filmer har det faktisk blitt noen av. De er filmet med alt fra håndholdt fotoapparat og mobiltelefon til GoPro Hero4 Session. Programmet til redigering har, frem til ganske nylig, vært Windows Movie Maker. Windows Movie Maker er ikke lenger å få ta i, ihvertfall ikke på sider jeg har lyst til å laste ned noen programmer på. Programmet jeg har begynt å bruke nå heter Movavi Movie editor. Det er like lett å bruke som Windows Movie Maker, men har litt mer å by.

Det er ikke noe tema eller gjennomført emne på kanalen min. Inholde er alt fra turer i skogen til mc turer. Noen filmer er bare for å teste overganger og effekter.

Filmskaper? Jo du får ta en tur innom og se på det som ligger ute på kanalen min og se 😉 Her er alt selvlært uten noen for form opplæring eller instruksjon.

Knut Einar på YouTube finner på denne linken.

Her er en liten kortfilm fra gårsdagen.

Lag en fin søndag. 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg