Når mørket faller på.

Categories Blogg

Hvor er vi på døgnet egentlig?

Jeg satt nesten stille idag da, bare nesten, en liten tur ut for å legge isolasjon i døra til mc’n var det hele som skjedde idag. Jo også en liten tur med atv bare for at den skulle få rørt seg litt. Den blir stående så mye stille at hjula på’n blir urunde. Ikke ville den starte når jeg vrei på nøkkelen, det var bare så vidt det dro rundt på starteren. Så da var det på med hjelpestarter, nå står den på lading med vedlikeholds lader.

Men skal si det blir fort mørkt nå. Da jeg dreiv ute begynte liksom skumringen å komme, så jeg gjorde nå det jeg skulle og gikk inn. Fikk nå følelsen av at det var langt på kvelden, men det var det jo ikke, ikke på langt nær. Nei klokka var ikke engang blitt 1600, men fornemmelsen var at det var seint. Nå er pizza’n spist og klesvasken snart ferdig…da får’n sitte og dingle litt med beina. I morra må skoa få seg en tur ut.

Lag en fin lørdag.

3 kommentarer

3 thoughts on “Når mørket faller på.

  1. Dekket bord, levende lys, rotstappe & mandelpotet klar. Pinnekjøttet får en skjerpings i ovnen, skal helle opp en nubbe – og så er maten klar. Orker vel å krabbe bort til sofaen etterpå 😊. Ha en god kveld videre !

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *