Ikke jinx detta nå da.

To på rad er jo nesten som å få full pott på nabolaget.

To netter, hele netter, uten avbrudd, uten å våkne før sola står opp. Ja nå tenkte jeg det at det var helt greit at noen andre tok seg av den “opp og vekke sola” frasen. Og det har faktisk noen andre fått gjøre i to dager nå, to dager etter hverandre, blir det en tredje? Ja hvorfor ikke, bare jeg ikke jinx’er detta nå da (bank i bordet), nå da jeg sier det høyt ut…ja ja det er nå ferie ennå så om det skulle komme nattevake eller om jeg skulle måtte opp og vekke sola en dag så får det heller gå.

Tenkte det at idag skulle dagen starte med litt mer enn bare et par knekkebrød. Så da så, ja da ble det to speilegg med potetsalat, morrpølse, eple og selvfølgelig knekkebrød med osteskiver på. Det var da litt å putte i magen da en har god tid, ferie er god tid ikke sant? Ikke alltid, har slikt å gjøre, ingenting, men allikevel svirrer jeg hit og dit som en vind -det blåser nordavind fra alle kanter, sa’n Ludvik. Noen ganger trur jeg faktisk at jeg rir litt på den nordavinden, eller er det jeg for forårsaker den?

Ny dag med nye timer skal fylles, så får vi se hvor vinden tar oss. Lag en fin dag.

På keb.blogg.no finner du litt forskjellig slik en hverdag kan se ut her. Om sommeren er det motorsykkel som står i fokus, vinteren er jeg enn ikke enig med meg sjøl om jeg liker ennå ;) Les og kommenter gjerne.
Posts created 1206

3 thoughts on “Ikke jinx detta nå da.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top