Priusen på tur til Caravanmesse.

Categories Toyota Prius Plug-In 2017

I går var det Caravanmesse på Lillestrøm – Norges Varemesse. Dit tok vi turen. Målet var å se på bobiler. En ting er å se dem på nett, det blir noe helt annet å se dem foran seg og få gå en tur inni dem. Da får du romfølelsen, men det er ikke de største og dyreste som gir den beste følelsen. 

Først og fremst skal vi se på dataene fra turen med Priusen vår, KITT. 

Vi starter med 24% på batteriet. Bilen skal gå i hybrid modus denne turen så vi har ikke ladet bilen over natta. 

Fremme på parkeringa utenfor Norges Varemesse har vi 86,4 km på trippen. Batteriet viser 22%. Forbruket er på 0,34L med en snittfart på 66 kmt. 43% av turen er kjørt på strøm. 

Når vi står hjemme igjen har vi kjørt totalt 172,6 km. Batteriet står på 28%. Forbruket slutter på 0,35L med en snittfart på 65 kmt. 45% av hele turen er kjørt på strøm. 

Toyota Prius PlugIn Tekniske Data

Vekslingen mellom el-motor og bensinmotor er så og si helt sømløs. Det vil si at om du sitter og ser på diplayet og ser når bilen er i ferd med å gå over til bensin, da merker du et lite nugg. Det kjennes akkurat ut som om du skulle kjøre over et tau på tykkelse med startsnora til gressklipperen, det er ikke merkbart om du ikke sitter og følger med og kjenner etter, asfaltskjøter i veien gir mer bevegelse. 

 

Caravanmesse. 

Det blir noe annet å gå inn i bilene enn å se dem på nett. Det er også slik at de bilene som er dyrest og størst ikke nødvendigvis gir den beste følelsen. Noen blir bare store og ukoselige, mens andre blir lune og varme. 

Jeg synes det ser veldig fint ut med en helintegrert bil. Vi fant en som vi fikk en god følelse når vi gikk inn i. 

Men den vi falt aller mest for var faktisk en delintegrert bil fra Adria. 

Det var også noen overdimensjonerte ting her som vi ikke gikk inn i, når det blir så stort at det ikke (nesten) kan kjøres på norske veier var det ikke intr å se på engang. 

Inntil videre, så lenge helsa holder og interessen er tilstede, så holder vi oss til MC Touring. Det kommer nok en dag da det ikke er går å kjøre MC, da får vi vurdere bobil eller campingvogn. Men det er leeenge til får vi tru. 

#blogg #bobil #caravan #norgesvaremesse #lillestrøm #toyota #prius #plugin #hybrid #2017 #helg #lørdag 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *