MC minner fra 2016 – Hukusjøen.

MC sesongen er på hell, kanskje ikke, men med det ennå så ustabile været vi har så er det ikke så lett å bare gripe til MC’n og gjøre seg en tur nå som ferien er over. Man håper jo det at det skal bli noen fine helger utover høsten. 

Men det har da blitt noen minner fra sommeren som har gått. Så utover kommer det noen gamle minner fra det vi fikk med oss denne sommeren. Denne er fra i vår da Grue MC klubb arrangerte sin årelige runde rundt Hukusjøen. 

 

Dette ble en aldeles super dag i regi av Grue MC Klubb.
Det ble gjennom MC/turer/Kongsvinger gruppen på Facebook publisert felles avreise fra Statoil Arkovegen kl1000. Og her møtte det opp 15 sykler. Veldig moro. Takk for oppmøte alle.
Været var helt perfekt, temperaturen var noe uvant for en frossen nordmann som skulle iføre seg fullt kjøreutstyr, men da innerforet var fjernet ble det rett så trivelig. Pølser, hamburger, brus og kaffe manglet det ikke i år heller. Helt topp med den serveringen som arrangørene setter sammen. Trivsel faktoren er stor når man møter opp til Hukusjøen runden. Og grattis med rekord år
Det var undertegnede?s 4.deltagelse i år.
Litt bilder og video ble tatt og satt sammen etter turen. Takker nok en gang for en flott opplevelse i Grue traktene.

#blogg #mc #sommer #hukusjøen #harleydavidson 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg