Skjønner ikke hvordan folk klarer detta hele tida?

 Det hører til sjeldenheten.

Ikke skjønner jeg hvordan folk klarer detta hele tida. Men idag klarte jeg det mesterstykke å ligge i senga til klokka hadde passert 0900. Det er jo helt magisk når jeg tenker etter, egentlig.

Men det var nå godt å klare å ha såpass ro i kroppen at jeg ikke måtte opp, når jeg hadde vært en tur på do, men gikk å la meg igjen.

Men det har nå ikke vært noen slaraffen dag etter at frokosten ble inntatt. Da var agendaen vasking av kjøretøy.

 1. Harley Davidson Fatboy
 2. Volvo XC70
 3. Polaris Sportsman
 4. GEKKO sykkel

Så det var bare å ta i et tak og gjøre et skift, som har vart helt til kl1500. Kun avbrutt av et lite besøk så har det gått i full fart hele dagen. Det jeg kjenner litt på nå er magen, den prøver å gi et hint om at det er på tide med noe påfyll. Det skal den straks få, jeg var en tur i fryseren og fant frem noe der som ligger til tining. Det blir en enkel grillings, litt potetsalat. Mens detta tiner skal jeg gjøre meg en tur på butikken og få tak i noe smågodt, må ha noe til kvelds kjenner jeg, det er da lørdag.

2 kommentarer
  1. Er SÅÅÅ enig når det gjelder soving. Umulig å sove igjen hvis man våkner 4. Så da blir det ofte opp kl 4 eller 5. Klokka 9 er liksom en gang hvert 5 år eller noe, å klare ligge SÅ lenge 😀

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg