Montering av nye lamper og snømåking blir det film av ;)

Dagstur til Bittermarka.

Vi har gjort turen til hytta for å montere nye lamper og skifte pærer, og måke snø.

Vi har skiftet ut gamle lysstoffrør lamper til diode lamper. Hver Lysstoffrør lampe som var der brukte 16W. De nye lysene  er på 2W. Pærene på soverommene var på 5W hver, de er byttet ut med 1W pærer. Vi har nå redusert forbruket fra 57W til 11W. Da er det rom for å ha på litt lys på batteristrøm om kveldene uten at man tapper ned batteriet for hardt, og slik at solcellepanelet klarer å opprettholde lading på dagtid.

Forbereder til en vinterdag i Trysil. 

Det har blitt vinter på fjellet. 

En stopp på Circle K Hernes har blitt like stor selvfølge som stoppen på Tiur’n var når vi hadde hytte i Folldal. Hernes ligger “nøyaktig” halvveis opp til hytta. 

Ei lampe prøves på hylla bak sofaen, det har vært litt mørkt i den delen av stua når mørket faller på. Denne kaster litt lys opp i taket og ut i rommet. Med bare 2W kan denne fint stå på utover kvelden, om man da ikke bare vil ha myslys.

Under kjøkkenbenken ble det skiftet ut lysstoffrør lamper til led. De gamle lampene brukte 16W fordelt på to rør, de nye led lampene bruker nå 2W. 

Film.

Det blir jo en film av dette også. Klippene er lagt over på pc, Movavi Video Editor er åpnet, kaffekoppen er fyllt og redigeringen kan begynne. Det ble 71 klipp med denne gangen, de skal redigeres, ses igjennom og vurderes. Og som normalt blir 60-70% av innholdet slettet og resten brukt i filmen. Det tar litt tid å sitte med dette, men det er kos å drive med og har blitt en godt likt hobby. Så inntil denne filmen er klar kan vi se på det som er klart her.

Lag deg en fin dag

Neste tur blir en tur til Melhus Trøndelag for å bytte motorsykkel. Bilder og film blir det også fra den turen så følg med 😉 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg