Måtte en tur på Pitstop Motor Week i dag også.

Categories Blogg

Amcar og musikk på byscena.

 

Det skjer noe i Kongsvinger, da kan en jo ikke sitte inne, ihvertfall ikke så sant man har tid og anledning til å ta seg en tur ut. Jeg hadde tid og anledning idag også. Kortesjen i går ble en suksess, det ga mersmak, så derfor var det bare å få liv i Harley’n, rive med seg brorsan og gjøre en tur.

Amcar er tøft!

Amcar klubben i Kongsvinger har virkelig fått liv i seg, fått liv i et miljø som mange synes er veldig stas. Jeg tør påstå at uansett hvem du er, du synes det er kult når det kommer en Amcar buldrende forbi deg, om du ikke snur deg deg så har du jævlig lyst til å gjøre det…

Det var mange fine biler på plassen idag, her er tre jeg knipset.

Denne gule doningen har du sett på Skal vi danse 😉 Trykk på linken her og skroll nedover på sida til du ser Skihopper Maren Lundby (26) og dansepartner Philip Raabe (21) danser til Jump av Kriss Kross. 

MC miljøet lever også i byen vår.

Det er ikke bare biler i byen her, nei det er også mange som kjører mc her. Et samlingspunkt for oss som kjører mc har blitt “Krakken”. Krakken er rett og slett krakkene som står på Circle K Arkovegen (Tajevegen 1) på Kongsvinger. Her har det blitt et naturlig møtested for mange av oss som kjører mc. Her møtes man til en kopp kaffe, til felles utreise og avslutning på turer. Her er alle velkomne, håper vi ses i løpet av sesongen.

Bildet viser litt av gruppa som deltok på gårsdagens kortesje. 

I morra er det bakkeløp, det har jeg ikke sett på herrens mange år. Jeg slenger kamera veska over skuldra og ser om ikke det kan bli et morsomt gjensyn.

En god kveld til alle. 

 

2 kommentarer

2 thoughts on “Måtte en tur på Pitstop Motor Week i dag også.

  1. Mmmmmm (sikle). Ja, ja – sånn blir det når man har en ti år eldre bror. En som var gal nok til å låne bort amcar-flaka til lillesøster. Som forøvrig knapt så enden på panseret av og til 😂. Gode minner 🥰.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *