Jeg veit du kommer, men det betyr ikke at jeg liker deg!

Categories Blogg
Filt tøfler.

Jeg veit du kommer, jeg veit at du en dag måtte komme tilbake. 

Nå er vi der igjen da. Det som heter høst, det som heter at det går mot vinter, det som nå skal være tida hvor jeg går i ventemodus i 8-9 måneder og venter på at det igjen skal bli sommer. Det blir som dem sa i den Norske filmen Freske Fraspark -det er 9 mnd med sprengkulde og 3 mnd med dårlig sledeføre!

Ja det er litt slik jeg føler det også, det er om ikke sprengkulde, så er det ei kald og guffen tid som jeg ikke synes jeg får brukt til noe fornuftig. Det er rett og slett bortkastet tid denna høsten og vinteren, våren også, om den skal komme tilbake slik som den var nå sist. Kald luft og mye vind, da blir denna ventetida laaang.

I dag måtte jeg finne frem filt tøflene, kan hende det bare er mentalt, at det bare ligger mellom øra for at det er 1.august idag, ellers så er det surt. Jeg trur det er surt ute. Så du gode august mnd, du kommer som du gjøre hvert år, og jeg er like lite glad i deg i år som tidligere år.

Må’n tru hva en skal finne på når Ultra’n må pakkes bort 😒

Lag en fin 1.august dag. 

4 kommentarer

4 thoughts on “Jeg veit du kommer, men det betyr ikke at jeg liker deg!

 1. Stått opp med feil bein i dag ? Det gamle tankesporet der, det kan du sparke ut av hue 😉.

  Du kommer til å gå og kjøre flere turer i en fin august. Trave til Varden i september, degge for mc’n før den går i hi. I oktober kommer du til å ønske deg snø, så du kan dra frem skia. Dukker fort opp litt Trysil, brutter’n og bikkjer. Vinterstart på Ultra’n i desember – da kan du begynne å vente, veit du 😂. Blir så bra så !

  1. 😁Ha ha jaggu må jeg le nå. Du har jo rett i det du sier, det blir sikkert masse å drive med 😜 Så jeg begynner allerede nå jeg, tar meg en tur med Ultra’n 👍

   1. Og vips, så ble dagen litt bedre 😊👍.

    Ingen slipper unna noen møkka-dager i blant, men da kan du ta en tur på skytebanen 😉.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *