Huskelappen ved vannkokeren.

Categories Blogg

En ting gnager, det andre varmer.

Med kuldegrader kommer et par andre ting, som en liten irritasjon kommer det høye strømregninger. De er kanskje slik de skal være tenker du? Nja, de er nå unødig høye sier jeg, fordi det ligger mange faktorer i den priskalkylen som gjør at strømmen er så høy som den er. Men kjære landsmenn, det får du ikke gjort noen verdens ting med! Det markedet styres av markedskrefter ikke en gang våre folkevalgte får gjort eller vil gjøre noe med.

Da var vi ferdige med det som gnager.

Huskelappen ved vannkokeren.

Ved vannkokeren sto det en lapp i dag om at aska i ovnen måtte tømmes. Det var den andre tingen, den som varmer, sammen med en kopp kaffe da så klart. Det blir en del aske med vedfyring, men vedfyring er nå en god varme, det varmer minst like godt som en kopp kaffe…men ikke så mye som…(fyll inn sjøl).

Så med en askeskuff fylt til randen, nå tømt, var det bare å fylle opp i ovn og tenne på. Ute er det -9’C med et varsel om temperaturer ned mot -20’C til helga.

Lag en fin vinterdag og se om du har ved i vedskjulet til det som er i vente.

4 kommentarer

4 thoughts on “Huskelappen ved vannkokeren.

  1. Vi har ikke peis eller sånn ovn. Her er det vanlig panelovner, og jeg skal love det er kaldt her Men jeg slipper å skuffe aske i alle fall 😀

  2. Stilig vannkoker du har da. Hadde det ikke vært enklere å tømt askeskuffen, enn å skrive en lapp for at andre skal gjøre det?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *