Bruk 6’th sansen når du lager mat.

Okse på overtid. Ikke det at den ble for sein eller stekt for lenge, men det tok jo hele ettermiddagen å steike den lille biten. Altså med steiketermometer så tok det veldig lang tid føre kjernetemperaturen nådde målet sitt. Så skulle jeg kanskje ha husket å bruke den 6’th sansen på ovnen, men det glemte jeg. 

Men det ble nå mat til kvelds, og mett ble’n også. 

Da var Påsken 2017 over. Bortsett fra snøvær har det vært noen fine fridager. Skulle jo selvfølgelig ha hatt kjøre-vær i stedet for ski-vær, men snø hører vel Påsken til. Lag en fin siste fridag. 

 

#blogg #mat #påske 

På keb.blogg.no finner du litt forskjellig slik en hverdag kan se ut her. Les og kommenter gjerne.
Posts created 1936

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top