Bruk 6’th sansen når du lager mat.

Okse på overtid. Ikke det at den ble for sein eller stekt for lenge, men det tok jo hele ettermiddagen å steike den lille biten. Altså med steiketermometer så tok det veldig lang tid føre kjernetemperaturen nådde målet sitt. Så skulle jeg kanskje ha husket å bruke den 6’th sansen på ovnen, men det glemte jeg. 

Men det ble nå mat til kvelds, og mett ble’n også. 

Da var Påsken 2017 over. Bortsett fra snøvær har det vært noen fine fridager. Skulle jo selvfølgelig ha hatt kjøre-vær i stedet for ski-vær, men snø hører vel Påsken til. Lag en fin siste fridag. 

 

#blogg #mat #påske 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg