Får håpe at dette er foreldet nå 😂

Det blir noen historier rundt bordet.

Finnskogen kom opp som tema utpå kvelden da vi satt rundt bordet med en Irish Coffee. Finnskogen har jo mange mysterier rundt seg, det er mange historier om spøkelser og hendelser som mange har opplevd som ubehagelige. Jeg har aldri vært på disse stendene, og kjenner veldig lite til hvor de ligger.

Men du veit åssen det er, er det noe som er litt farlig og litt spennende så må vi jo prøve det.

Så jeg håper at vi om ikke så lenge får gjort en tur til disse plassene og kanskje jeg får kjenne på kroppen om det er noen energier i lufta.

Vi prater litt om dette i filmen. Så vil du høre og bli med på campingturen er det bare å sette seg ned og ta en titt. Det ble en tur, eller film på ca 40 minutter så ta deg gjerne en kopp kaffe på titten. Det ble også ett par minner fra ungdommen også, men det håper jeg er foreldet nå snart 30 år etter.

Jeg klarte jo ikke helt å sitte stille i hele går kveld.

Jeg så at de serverte rømmegrøt på Austmarka Bygdetun i går, på Facebook. Det er ca 30 minutter unna meg, da ble det rømmegrøt og rød saft til kvelds. Og jammen skulle det ikke bli litt trekkspill musikk inn i solnedgangen også. Det ble jo en veldig trivelig avslutning på helga.

En varm fin sommerkveld med rømmegrøt i magen, tørt gress å sitte på og høre på en slått på trekkspill…begynner jeg å bli voksen…grøss 🙈😂👍

På keb.blogg.no finner du litt forskjellig slik en hverdag kan se ut her. Les og kommenter gjerne.
Posts created 1922

4 thoughts on “Får håpe at dette er foreldet nå 😂

  1. 🤣. Du slang vel beina på bordet når du kom hjem – sånn for å kompensere ?😉 Rømmegraut er gøtt uansett!

    Jeg tror jeg er blitt bortskjemt, gitt. Kan du værså-værså-værsåsnill å fikse audioen snart🙏😊? For uten mik kan du spare deg prat på sykkelen – kan bare nappe opp et ord hist og her.

    Ellers var det bra, da! Veldig koselig å få bli med på en sånn tur også. Plassen var jo fantastisk 🤩. Nå titta jeg på camperkonstruksjon i går, er virkelig imponert over dissa «Petter Smart» folka

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top